Νέα

Συνάντηση εργασίας με θέμα την μεταφορά των μαθητών.

 

 

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άνδρου στο Βακόνι, με θέμα τη μεταφορά μαθητών και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει κατά το τρέχον έτος καθώς και τον σχεδιασμό των νέων δρομολογίων για την επόμενη σχολική χρονιά.

Στην συνάντηση, την όποια συγκάλεσε ο Έπαρχος Άνδρου, παρέστησαν οι καθ΄υλην αρμόδιοι υπάλληλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ καθώς και αρκετοί από τους προσκεκλημένους ήτοι: Δ/ντές Σχολείων ν. Άνδρου, ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ ν. Άνδρου και μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

 

Στη συζήτηση που ακολούθησε, οι υπάλληλοι της Περιφέρειας ανέλυσαν το νομοθετικό πλαίσιο το οποίο διέπει τη μεταφορά μαθητών και τις υποχρεώσεις που έχει ο κάθε εμπλεκόμενος φορέας, καθώς και τις έγκαιρες ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να εκτελεσθεί το έργο της μεταφοράς μαθητών με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.
Συζητήθηκαν επιπλέον τα προβλήματα που υπάρχουν στην τρέχουσα σχολική χρόνια και ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπιστούν, έτσι ώστε ο νέος σχεδιασμός, να είναι κατά το δυνατόν ακριβής, σαφής και πλήρης.

Με τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων και την έγκαιρη άσκηση των αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τη σχετική νομοθεσία, ελπίζουμε στην πλήρη ομαλότητα εκτέλεσης αυτού του δύσκολου και ευαίσθητου έργου.

2 Σχόλια

  • Εάν είχαμε στο νησί ΚΤΕΛ Με σύντομα δρομολόγια δεν θα υπήρχε πρόβλημα για τα παιδιά Τους δημότες και τους τουρίστες και τα χρήματα που ξοδεύονται για ταξιά και για συντήρηση του Λεγόμενου ΚΤΕΛ Διότι αυτό δεν είναι ΚΤΕΛ που έχουμε είναι τουριστικά λεωφορεία ας το καταλάβει ο δήμαρχος και ο έπαρχος και όποιος άλλος είναι υπεύθυνος
    Νομίζω είναι καιρός να Μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να λέγονται με το όνομά τους Με τα λεφτά που ξοδεύονται για Τα ταξιά Και Μανούσο είναι αρκετά για βενζίνα και συντήρηση και για οδηγό νομίζω ΘΖNy

    • Η γνώμη η δική σας δηλαδή ποια είναι? κατανοείτε αυτά που λέτε??? για ποιους οδηγούς μιλάτε? κ γνωρίζεται ακριβώς ποια είναι τα προβλήματα κ γιατί έγινε αυτή η συνάντηση??

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio