Νέα

Ο Αχιλλέας Σταματιάδης στην Λέσχη Ανδρίων

 

Συνεχίζοντας με μεγάλη όρεξη και κέφι τις πολιτιστικές δράσεις, το νέο  Δ.Σ. της Λέσχης Ανδρίων διοργάνωσε , το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, εκδήλωση  με καλεσμένο   τον κ.  Αχιλλέα Σταματιάδη, του οποίου η ομιλία είχε τίτλο:   “Πρώιμη Όπερα και Αρχαίος Μύθος: Ο Μύθος του Ορφέα” και είχε σαν θέμα τον Μύθο του Ορφέα στην όπερα «L’Orfeo» του Claudio Monteverdi.

Τα μουσικά αποσπάσματα συνόδευσε οπτικό υλικό σχετικό με την επιρροή των αρχαίων μύθων τόσο στην Τέχνη της Αναγέννησης όσο και στην Πρώιμη όπερα.

 

Ο Αχιλλέας Α. Σταματιάδης  είναι κάτοχος Bachelor of Arts in International Affairs with minors in History, Political Science and Classics από το Northeastern Univercity των ΗΠΑ

 

Έχει μετεκπαιδευτεί με ειδίκευση τα Classical Recertion Studies, στο Harvard Extension School και στο Harvard Special Students and Visiting Fellows Program.

και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Μπαρόκ Μουσική στο Open Yale Courses με τον Craig Wright, στο Harvard X  με τον Thomas Forrest Kelly και στο  Department of Music του  American College of Athens.

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio