Νέα

Γενική Συνέλευση του συλλόγου “Το Συνετί Άνδρου”

«Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας “ΤΟ ΣΥΝΕΤΙ” Άνδρου ότι κατά την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης των Μελών που είχε προγραμματισθεί για Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, διαπιστώθηκε απαρτία σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου και άρχισαν οι σχετικές εργασίες σύμφωνα με το αναγγελθέν πρωτόκολλο κατά την διάρκεια των οποίων παρατηρήθηκε έλλειψη υποψηφιοτήτων και για τον λόγον αυτόν αποφασίσθηκε παμψηφεί η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης για τις Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 με ενημέρωση των μελών μέσω internet και τηλεφωνικώς.

Όπως επίσης διαπιστώθηκε από σχετική συζήτηση η έλλειψη υποψηφιοτήτων προέκυψε λόγω εκτάκτων απρόβλεπτων γεγονότων και ελλειπούς προσέλευσης εξαιτίας μαραθωνίου δρόμου και θανάτου προσφιλούς προσώπου του Συλλόγου στο χωριό μας.

Παρακαλούμε και ευελπιστούμε για την παρουσία σας και την υποβολή υποψηφιοτήτων την ως άνω ημερομηνία για το καλό του Συλλόγου μας.Ευχαριστούμε»

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio