Νέα

Το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018, η «Λευκή Νύχτα» στη Χώρα Άνδρου

 

 


Με τη θετική διάθεση των διοργανωτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 13 Νοεμβρίου 2018, συνάντηση στο Δημαρχείο Άνδρου, με θέμα τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στη Χώρα Άνδρου. Στη συνάντηση, παρουσία του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, συμμετείχαν εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου, του Συνδέσμου Καφεστίασης, του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου, καταστηματάρχες και δημότες που προσφέρθηκαν να συνδράμουν εθελοντικά.
Πρόκειται για την πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που πραγματοποιείται αυτή η όμορφη γιορτή, «προάγγελος των Χριστουγέννων», και αυτήν τη φορά ορίστηκε για το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018. Μετά τις πρώτες συζητήσεις, αποφασίστηκε να γίνει ακόμη μία συνάντηση στο Δημαρχείο, την προσεχή Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, και ώρα 15:00, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την προετοιμασία των ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, τις εκπτώσεις στα καταστήματα και τον καλύτερο συντονισμό των αρμοδιοτήτων.
Υπενθυμίζεται ότι θα πραγματοποιηθούν ανάλογες συναντήσεις και σε άλλες περιοχές της Άνδρου, Κόρθι, Μπατσί και Γαύριο, για τη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας».

Από το γραφείο Επικοινωνίας Δήμου Άνδρου

 

Βίντεο Vanglouk από Λευκές νύχτες  :

 

 

 

 

1 Comment

  • Υπενθυμίζεται προς τους υπευθύνους του Δήμου πως για τη σκέψη τους να κάνουν Λευκές Νύχτες και στην περιοχή του Κορθίου, εκτός των άλλων περιοχών, θα ήταν τουλάχιστον κωμικοτραγικό ως ενέργεια. Τη στιγμή που ακόμη δεν έχει επανέλθει στο κανονικό ύψος η μεσίστια σημαία στο παλαιό Δημαρχείο της Χώρας σκέφτεστε να διεξάγετε Λευκή Νύχτα στο πενθισμένο Κόρθι του τέως Δημάρχου? Δεν πιστεύετε οτι αυτό αποτελεί αντίφαση, ειδικότερα όταν ακόμη δεν θα έχουν περάσει τα σαράντα του αγαπητού στους περισσότερους Ανδριώτες Γιάννη Γλυνού?

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio