Νέα

«Άνδρος Νέοι Ορίζοντες» vs «Ανδριακή Ενότητα»

Απευθυνόμαστε σήμερα σε όσους απέμειναν και συγκροτούν την «Ανδριακή Ενότητα» και ιδιαίτερα σε εκείνους που την χρησιμοποιούν για να γράφουν ότι θέλουν και να τους επισημάνουμε τα παρακάτω:

Η ξαφνική σας αναβίωση από την αφάνεια στην οποία έχετε ηθελημένα υποπέσει και μάλιστα με αφορμή μια θαρραλέα και ρεαλιστική ανακοίνωση υποψηφιότητας, ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στον τόπο και ακέραιου χαρακτήρα, υποδηλώνει ότι εξακολουθείτε να είστε εκτός τόπου και χρόνου.

Εκτός τόπου γιατί προφανώς έχετε χάσει την επαφή με το νησί και εκτός χρόνου αφού έχετε ξεχάσει όσα συνέβησαν όλα όσα συνέβησαν στο διάστημα του λήθαργού σας.
Κατανοούμε τον πανικό σας αφού μπορείτε και αφουγκράζεστε την κοινωνία.
Προφανώς, σας είχε υπνώσει η αδιαφορία και η αδράνεια και σας αφύπνισαν οι εκλογές. Διαφορετικά, δεν μπορεί να εξηγηθεί η εξαφάνισή σας από τα σοβαρά προβλήματα του τόπου που, σε αντίθεση με εσάς , κάποιοι άλλοι, «έβαλαν πλάτη» για να τα λύσουν.
Πώς αλλιώς να πάρουμε στα σοβαρά τους ισχυρισμούς σας, όταν, έτσι όπως μας τα λέτε, το έτος 2014 βρήκε ιδιαίτερα ικανοποιημένους τους πολίτες της Άνδρου με λυμένα όλα τα προβλήματα που ταλάνιζαν την Δημοτική Αρχή και τον τόπο μας?
Προφανώς αφού τα είχατε λύσει, εξαφανιστήκατε και επιλέξατε να είστε αόρατοι τα τελευταία χρόνια από τα Δημοτικά Συμβούλια και από το δημόσιο λόγο. Αν και καλά κάνατε τελικά και δεν συμμετείχατε, αφού δεν υπήρχαν και σοβαροί λόγοι για σας, για να το κάνετε.

Κυρίες και Κύριοι της ΄΄ Ανδριακής Ενότητας΄΄, αν όντως αποφασίσετε εκ νέου να συγκροτήσετε δημοτική παράταξη , σας καλούμε να τιμήσετε τον ιδρυτή της ακολουθώντας πρακτικές άξιες της δικής του παρακαταθήκης που ήθελε πραγματικούς αυτοδιοικητικούς και όχι μαριονέτες στα χέρια πρόσκαιρων, αυτόκλητων σωτήρων της Άνδρου, αυτών που τα γνωρίζουν όλα για όλους, αυτών που σε λίγο διάστημα με την ψήφο των Ανδριωτών, θα μετατραπούν από τακτικοί επισκέπτες του χειμώνα σε τακτικούς τουρίστες του καλοκαιριού!!!

Αφήστε ένα σχόλιο