Νέα

Η πίτα του Συλλόγου Γυναικών Κορθίου

Τη Κυριακή  27 Ιανουαρίου 2019, το απόγευμα, στο Sea Satin Nino στον Όρμο,

έκοψε την πρώτη πίτα του το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Κορθίου.

 

Στην ομιλία της, πριν τη κοπή της πίτας, η πρόεδρος κ. Βάσω Καραντζοπούλου, μετά την αναφορά στις προηγούμενες εκδηλώσεις, στη γιορτή φουρτάλιας, τη συμμετοχή στη Λευκή Νύχτα και τη βραδιά των καλικαντζάρων, ενημέρωσε τον κόσμο για τις μελλοντικές  δράσεις του συλλόγου.

 

Στην έναρξη των μαθημάτων παραδοσιακών χορών στο Κόρθι,

στη συμμετοχή, με πέντε μέλη, στην εκδήλωση ” Η Άνδρος πέρα από την Φουρτάλια”

που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 , 3-4 η ώρα το απόγευμα, στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ,

στη συμμετοχή του συλλόγου στο Κορθιανό Καρναβάλι

και στο τέλος μοιράστηκαν υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής στις προνομιακές παροχές του νοσοκομείου ΙΑΣΩ που εξασφάλισε η πρόεδρος, για τις οικογένειες των μελών του συλλόγου,

Τέλος ευχαρίστησε τον Γέροντα Ευδόκιμο και τον πατέρα Αέτιο που ήρθαν στη κοπή της πίτας, καθώς και τον υποψήφιο δήμαρχο  Ιωάννη Καπάκη, τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Τηνιακό, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Γιώργο Τρανάκο και  την κα Κατερίνα Σουσούδη, εκπρόσωπο του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου που τίμησαν την εκδήλωση.

 

Ευχαριστίες έδωσε πολλές και στον Γιάννη Μπακέλα για την προσφορά της βασιλόπιτας,  στον Δημήτρη Αντωνέλλο για τις φωτοτυπίες των δηλώσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΙΑΣΩ, στους εκπροσώπους των συλλόγων και σε όλους όσους ήρθαν στην εκδήλωση.

 

τέλος ευχήθηκε σε όλους  καλή και τυχερή χρονιά σε όλους

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο