Νέα

Καταργείται και ξηλώνεται η μεγάλη κεραία του ΟΤΕ στη Χώρα

Το πυραυλόσχημο ικρίωμα στην ταράτσα του κτιρίου ΟΤΕ στη Χώρα  έχει ήδη απογυμνωθεί από τις κεραίες της cosmote  και σε λίγες μέρες με τη βοήθεια γερανού θα φύγει από τη θέση του.

Και θα φύγει, όχι λόγω αντίδρασης των Ανδριωτών στην όποια ακτινοβολία, ούτε βεβαίως   για λόγους αισθητικής, κοντά πενήντα χρόνια το καμαρώναμε αυτό και το κτίριό του !

Φεύγει λόγω τεχνολογίας και της υπογείως εγκατεστημένης  οπτικής ίνας που σε λίγο το δίκτυό της θα μπει σε λειτουργία.

οι εν λειτουργία κεραίες της Cosmote τοποθετήθηκαν σε μικρότερο ιστίο με προοπτική την κατάργηση και αυτών σε λίγο καιρό.

 

καρναβάλι 2012 με αντένα, στύλους  και καλώδια …

2 Σχόλια

  • Λόγω της τοποθέτησης της εγκατάστασης της κεραίας σε κεντρικώτατο σημείο της Χώρας και της γειτνιάσεως με το Γυμνάσιο, κατοικίες, επιχειρήσεις και υπηρεσίες, καλό είναι να απαντηθούν αρμοδίως , τα ακόλουθα: 1.- Aν τηρήθηκαν οι σχετικές διατάξεις του Νόμου και αν ελήφθησαν προηγουμένως οι απαιτούμενες άδειες, 2- Ποια η ισχύς της εγκατάστασης και 3.- Ποια τα επίπεδα ακτινοβολίας και μέχρι σε ποια ακτίνα εμβέλειας εκτείνονται;
    ‘Οσον αφορά την προηγούμενη εγκατάσταση, θεωρώ ότι δεν είχε την ίδια ισχύ και εμβέλεια και μάλλον δεν λειτουργούσε για πολλά χρόνια , όπως δεν λειτουργούσε και το απέναντι στο βουνό των Κατακαλαίων ραντάρ.

  • Αυτό είναι ευχάριστο πάει να πει πως η τεχνολογία προχωράει και ήρθε και στην Άνδρο
    Τώρα η ακτινοβολία όπως γράφει παραπάνω Από τις computers Και τα υπόλοιπα gadgets Τηλέφωνα παιχνίδια και Κεκέ Θζ

Αφήστε ένα σχόλιο