Νέα

Χρήστος Βουραζέρης: ‘’Ξεκάθαρα και κατηγορηματικά. Αν οι πολίτες με εκλέξουν Έπαρχο δεν θα δεχτώ να συμμετέχω στη διαχείριση του Κληροδοτήματος Π.Λ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ.’’

Όταν διεκδικείς την ψήφο των πολιτών είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να υποστείς και επιθέσεις που κινούνται στα όρια μεταξύ της αθλιότητας και της συκοφαντίας.

Έχω επιλέξει να μην μπω σε ένα τέτοιο πεδίο αντιπαράθεσης.

Οφείλω όμως να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για να αντιληφθεί και ο τελευταίος πολίτης της Άνδρου, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω την παρουσία μου στα κοινά.

Είθισται ο Έπαρχος να συμμετέχει στη διαχειριστική επιτροπή του Κληροδοτήματος Π.Λ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ.

Εγώ σήμερα ξεκάθαρα και κατηγορηματικά δηλώνω ότι σε περίπτωση που οι πολίτες της Άνδρου με τιμήσουν με την ψήφο τους, δεν θα συμμετάσχω στη διαχειριστική επιτροπή του Κληροδοτήματος.

Γιατί πιστεύω ότι η εκτελεστική εξουσία και όσοι βρίσκονται στη θέση ευθύνης του Επάρχου δεν μπορούν να συμμετέχουν στη διαχειριστική επιτροπή του Κληροδοτήματος προκειμένου να μην δημιουργούνται υπόνοιες ή σκιές για την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που παρέχει η θέση αυτή για ψηφοθηρικούς λόγους.

Το άρθρο 16 του Ν.4182 του 2013 για τη διοίκηση των κληροδοτημάτων δίνει το δικαίωμα στον Έπαρχο να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη θέση και να αντικατασταθεί από άλλον.

Θεωρώ επίσης ότι η διαχείριση του Κληροδοτήματος πρέπει να περάσει στην κοινωνία και όταν λέω να περάσει στην κοινωνία εννοώ κανόνες συλλογικής διαχείρισης, διαφάνειας και δημοσίου ελέγχου.

Η τοποθέτηση μου είναι σαφής και ξεκάθαρη.

Απευθύνεται στους πολίτες , οι οποίοι μπορούν να την κρίνουν και να την αξιολογήσουν.

1 Comment

  • Καλά είναι να μη λέμε πολλά γιατί αργότερα δεν ξέρεις τι γίνεται το τι θα γίνει αργότερα τα πράγματα αλλάζουν καθημερινώς αναλόγως τα γαλόνια και την καρέκλα
    Μία συμβουλή για όλους όσο πιο λίγα λέτε τόσο καλύτερα για όλους και για όλους μας οι πράξεις μετράνε όχι τα λόγια ΘζNy

Αφήστε ένα σχόλιο