Νέα

Ο Φραντζέσκος Αθανασίου, δημ. σύμβουλος και διαχειριστής της ενιαίας σχολικής επιτροπής πρωτοβαθ. εκπαίδευσης 2011- 2014, ρωτά την τωρινή Δημοτική αρχή

 

Όταν το 2011 ανέλαβα τη διαχείριση της ενιαίας σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με συσσωρευμένα προβλήματα από τις 11 επιτροπές των τέως Δήμων, δεχόμουν κριτική από τη σημερινή διοίκηση για τον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων. Παρόλα τα χρέη προς προμηθευτές, Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία, τα πρόστιμα που έρχονταν συνεχώς για μη υποβληθείσες δηλώσεις κατορθώσαμε τον Αύγουστο του 2014 να παραδώσουμε τη σχολική επιτροπή χωρίς εκκρεμότητες, υπάρχει και σχετική δημοσίευση το διαύγεια.

 

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη νυν Δημοτική αρχή, παραβλέποντας και  τις πληροφορίες που υπάρχουν για χρωστούμενα πολύ περισσότερα των εκατό χιλιάδων ευρώ, διαπιστώνω ότι:

ζούμε τον τραγέλαφο του να χρειάζονται μαθητές βάρκες για να πάνε στο σχολείο τους Γαύριο και Κόρθι και κράνη για να κάνουν μάθημα όπως στο Δημοτικό της χώρας.

 

Απευθύνω λοιπόν επιτακτικό ερώτημα στους διοικούντες που πήγαν τα χρήματα από τις προγραμματικές με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Τα χρήματα τα διαχειρίστηκαν μόνο οι νυν δημοτικοί άρχοντες.

Πόσο κοστίζει πια για να λυθεί το πρόβλημα στο Γυμνάσιο Γαυρίου.

Πόσο χρόνο χρειάζονται για να πάρουν απόφαση για το Δημοτικό της Χώρας;

 

1 Comment

  • Θα μπορούσατε κε Αθανασίου να μας δώσετε στοιχεία για την κατάσταση στην οποία παραδώσατε το κτίριο του Δημοτικού σχολείου Χώρας ‘Ανδρου το 2014; Ποιές επισκευές έγιναν, από ποιους εργολάβους, ποιες ήταν οι γνωμοδοτήσεις μηχανικών για τα προβλήματα του σχολείου και την ασφάλεια των παιδιών μας; Επίσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε περί της αλληλογραφίας με τους άμεσα εμπλεκόμενους, δηλαδή Σύλλογο γονέων και Διεύθυνση του Σχολείου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio