Νέα

Το εαρινό ράλλυ ΦΙΛ.Π.Α. 2019 στην Άνδρο


Αξέχαστο θα μείνει το Εαρινό Ράλλυ 2019 στους 42 συμμετέχοντες που έλαβε χώρα στην Άνδρο. Ο καιρός την πρώτη ημέρα δικαιολογούσε την μετονομασία της εκδήλωσης σε Χειμερινό αντί για Εαρινό! Η έντονη βροχόπτωση και η πυκνή ομίχλη στα βουνά του νησιού την πρώτη ημέρα δοκίμασαν ιδιαίτερα τις ικανότητες των πληρωμάτων με αποτέλεσμα την συλλογή υψηλών βαθμών ποινής στης Ειδικές Δοκιμασίες.

 

Η δεύτερη ημέρα όμως αποζημίωσε τα πληρώματα που απόλαυσαν τις διαδρομές στο όμορφο νησί των Κυκλάδων κάτω από λαμπερό ήλιο! Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση με τον δήμο Άνδρου και ήταν αφιερωμένη στο μέλος της λέσχης μας Αλέξανδρο Σταματιάδη που χάσαμε πρόσφατα.

Η εκδήλωση «ταξίδεψε» τους συμμετέχοντες σε όλο το νησί και πέρασε μέσα από πανέμορφα μέρη όπως το Γαύριο, το Μπατσί, την Παλαιόπολη, την Μεσαριά, το Κόρθι, τον Όρμο την Χώρα κ.α.
Τα πληρώματα διανυκτερεύσουν σε άνετα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του Γαυρίου όπως το Aneroussa Beach Hotel, Paradise Design Hotel και Perrakis Hotel.

Στην κατηγορία SUPER TROPHY, νικητές αναδείχτηκαν:
1οι Ν. Χρυσανθόπουλος – Σ. Χρυσανθόπουλος (17 β.)
2οι Μ. Παλαβίδης – Μ. Παλαβίδη (27 β.)
3οι “Μωτvolution” Τ. Δούρος – Γ. Γεωργακόπουλος (50 β.)

Στην κατηγορία CLASSIC TROPHY, νικητές αναδείχτηκαν:
1οι Ε. Φίλης – Τ. Ξηρός (32 β.)
2οι R. Smith – P. Smith (37 β.)
3οι Δ. Τσιμής – Ν. Τσιμή (40 β.)

(Αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατηγοριών στο www.philpa.gr).

 

Στο γεύμα απονομής που έγινε στο Μπατσί παρευρέθηκε ο δήμαρχος της Άνδρου κ. Θ. Σουσούδης ο οποίος κάλεσε την λέσχη να κάνει το Εαρινό και του χρόνου στο νησί του το οποίο θεωρείται πλέον «θεσμός» από τους ντόπιους. Στο γεύμα παρευρέθηκε επίσης η κα Χαρά Σταματιάδη, ο Υπαστυνόμος Β΄ Διοικητής Β. Μάϊνας και ο Διοικητής Λιμενικού τμήματος Γαυρίου Ανθ/ρχος Δ. Μανιδάκης.

Ο πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ κ. Τάκης Φωτεινόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Ν. Κοζανίτη (πρόεδρο της εκδήλωσης), τον Αλυτάρχη κ. Γ. Βάλληνδα και την ομάδα του (Αγωνοδίκη, χρονομέτρες κλπ), τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς, τον πρόεδρο του CTN Άνδρος κ. Χ. Μπαλόγιαννη και τις αρχές του νησιού, που συνέβαλαν σε ακόμη μια επιτυχημένη εκδήλωση.

 


Ο πρόεδρος ανακοίνωσε επίσης τις επόμενες εκδηλώσεις της λέσχης («Αντίκες & Λουλούδια», «Ανάβαση Πάρνηθας» κλπ) τονίζοντας ειδικά το «Διεθνές Ράλλυ 2019» που θα έχει επίκεντρο την πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα με μοναδικές διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή.
Τα πληρώματα επέστρεψαν στην Ραφήνα την Κυριακή το απόγευμα στις 18.30. Και του χρόνου με υγεία και με καλύτερες συνθήκες για τα Ι.Ο.

Αφήστε ένα σχόλιο