Νέα

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Μητροπολίτη Σύρου στην Άνδρο για την εορτή της Θεοσκεπάστου

Την Άνδρο αναμένεται να επισκεφθεί την Τετάρτη ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ενόψει του εορτασμού της Θεοσκεπάστου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη:

Την Τετάρτη το απόγευμα, 10 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Δωρόθεος Β΄θα θα πλεύσει στην Άνδρο.
Την Πέμπτη, 11 Απριλίου, το πρωί θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Όρμο Κορθίου, κατά την οποία θα παραστούν οι μαθητές των Σχολείων όλων των Εκπαιδευτικών Βαθμίδων της περιοχής.
Το απόγευμα, θα τελέσει την Ακολουθία του Αγίου Ελαίου διαδοχικά στους Ιερούς Ναούς Εισοδίων της Θεοτόκου Γιαννησαίου και Αγίων Πάντων Αηδονίων.
Την Παρασκευή, 12 Απριλίου το πρωί,θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χώρας, με την παρουσία των μαθητών όλων των Εκπαιδευτικών Βαθμίδων της περιοχής.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα τελέσει την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνο στο Πανανδριακό Προσκύνημα Παναγίας της Θεοσκεπάστου.
Το Σάββατο, 13 Απριλίου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ θα ιερουργήσει στο Πανανδριακό Προσκύνημα Παναγίας της Θεοσκεπάστου και ακολούθως θα προστεί της πανδήμου λιτανείας της πανσέπτου και μυροβλυζούσης Εικόνας της Παναγίας Θεοσκεπάστου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio