Νέα

Ανακοίνωση Δημήτρη Γιαννίση για το ντιμπέιτ

 

Ανακοίνωση Δημήτρη Γιαννίση, υποψηφίου Δημάρχου Άνδρου

 

Μπροστά στην αδυναμία του Συστήματος Σουσούδη – Καπάκη να αντέξει στον ελεύθερο και δημοκρατικό διάλογο. Μπροστά στην έλλειψη κάθε δημοκρατικής ευαισθησίας και διάθεσης συνεργασίας από μέρους τους, που οδήγησε να προτείνουν αυτοί τον χρόνο, τον τόπο, τις θεματικές ενότητες, τους ερωτώντες, αλλά και την συντονίστρια και να μην δεχτούν καμία από τις προτάσεις μου, οι οποίες μοναδικό στόχο είχαν την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του ντιμπέιτ

Απευθυνόμενος στους Ανδριώτες,

θέλω να καταγγείλω τις μεθοδεύσεις του συστήματος Σουσούδη – Καπάκη και θα προσέλθω σε μια συζήτηση μέσα σε ένα προστατευμένο δημοσιογραφικό περιβάλλον που αυτοί δημιούργησαν για να θέσω τα προβλήματα του τόπου που αυτοί ποτέ δεν συνεργάστηκαν για να λύσουν επί πενταετία.

Έτσι κι αλλιώς το άγχος και ο φόβος είναι του συστήματος Σουσούδη και Καπάκη για να δικαιολογήσει τα επί πενταετία αδικαιολόγητα από μια πορεία διαίρεσης και διχασμού του νησιού πάνω σε όλα τα μεγάλα προβλήματα στα οποία ούτε στιγμή δεν συνέκλιναν στο δημοτικό συμβούλιο.

Και εκεί που δεν τα βρήκαν ποτέ σε κανένα θέμα επί πενταετία τα βρήκαν μπροστά στην κάλπη δημιουργώντας από αδυναμία διαλόγου νέες διαιρέσεις με ένα ντιμπέιτ σε προστατευμένο γι’ αυτούς δημοσιογραφικό περιβάλλον.

Διαμαρτυρήθηκα και αποχώρησα από μια σύσκεψη χωρίς νόημα. Ας φέρουν τους δικούς τους δημοσιογράφους, ας φέρουν τους δικούς τους θεατές να τους χειροκροτάνε όσο θέλουν, ας τους βάλλουν να κάθονται σαν στρατιωτάκια ξεχωριστά – όπως πρότεινε ο κ. Καπάκης – επιτείνοντας ακόμα και σε αυτή την στιγμή του δημοκρατικού διαλόγου τις διαιρέσεις του νησιού. Αυτό ήξεραν κι αυτό κάνουν και τώρα.

Εγώ θα είμαι εκεί να καταγγείλω αυτή την αντιδημοκρατική νοοτροπία τους και να θέσω τα προβλήματα του τόπου. Αυτά που δεν έλυσε ο κ. Σουσούδης ως δήμαρχος, αυτά που δεν συζήτησε ποτέ ο κ. Καπάκης ως αντιπολίτευση. Προτείνοντας λύσεις που αυτοί ποτέ δεν τόλμησαν.

Δεν θα με εμποδίσει το προστατευμένο δημοσιογραφικό περιβάλλον που δημιούργησαν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio