Νέα

Δημήτρης Σταμάτης-Λαούτος, Ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος Κοινότητας Απροβάτου

Στις κοινότητες με μόνιμο πληθυσμό κάτω των τριακοσίων (300) κατοίκων εκλέγονται μόνο πρόεδροι χωρίς συμβούλιο και για πρόεδρος κοινότητας μπορούν να βάλουν  και ανεξάρτητοι υποψήφιοι.

 

Κοινότητα Απροβάτου

Δημήτρης Σταμάτης-Λαούτος Ανεξάρτητος υποψήφιος πρόεδρος Κοινότητας Απροβάτου

Γεννήθηκα κ μεγάλωσα στο Απροβάτου όπου και  κατοικώ μόνιμα, σ’ ένα τόπο που τόσο πολύ αγαπώ. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Ζαννάκη και έχω αποκτήσει δυο παιδιά, τον Βαλάντη και τη Μαρία.

Πάντα προσπαθούσα και συνεχίζω να προσπαθώ να βοηθάω τον τόπο που μεγάλωσα και ζω με προσωπική εργασία και χωρίς να λάβω ποτέ υπόψη μου το κέρδος. Σκέφτηκα να ασχοληθώ με τα κοινά και να βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος του χωριού μου γιατί οραματίζομαι και στοχεύω στη βελτίωση κ ευημερία του τόπου μου.

Αναμφίβολα, η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα πολιτικά δρώμενα είναι συναφή με την επιθυμία μου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του χωριού μου και  με τη συμβολή μου για ένα καλύτερο αύριο.

Έβαλα υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος προεδρος στο χωριό μου, το Απρόβατο, γιατί θεωρώ ότι οι πρόεδροι δεν πρέπει να χρωματίζονται και σκοπός τους είναι να τα πηγαίνουν καλά με οποιαδήποτε δημοτική αρχή έτσι ώστε να βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται τον τόπο μας. Έχω διατελέσει πρόεδρος στον πολιτιστικό σύλλογο Απροβάτου, την χρονική περίοδο 2014-2015.

Θεωρώ ότι εγώ και  τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου μας κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Σκοπός κ στόχος μου είναι η βελτίωση της εικόνας του τόπου μου.

Αγαπώ το χωριό μου κ δεσμεύομαι για ένα καλύτερο αύριο.

Αφήστε ένα σχόλιο