Νέα

“Εθνικό Μέτωπο – Πατριωτικός Σύνδεσμος – Λιοντάρια Συνέργεια για την Ελλάδα” μαζί στις ευρωεκλογές του 2019

Ευρωπαϊκές Εκλογές του 2019

“Εθνικό Μέτωπο- Πατριωτικός Σύνδεσμος-
Λιοντάρια Συνέργεια για την Ελλάδα”

“Εθνικό Μέτωπο – Πατριωτικός Σύνδεσμος – Λιοντάρια Συνέργεια για την Ελλάδα” στις ευρωπαϊκές εκλογές του 2019 συγκροτούν ένα ενιαίο μέτωπο αγώνων δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες να αντιδράσουν ουσιαστικά στην βαθύτατη κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας και την Ευρώπη. Να εναντιωθούν στην χρεωκοπία, στην ανεργία, στην υποταγή, στη μειοδοσία, στη διεθνή ανυποληψία, στην κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, στο δημογραφικό ζήτημα, στον αφελληνισμό και στην αντικατάσταση του πληθυσμού που επιχειρείται μέσω της μαζικής μετανάστευσης. Για να σταματήσει ο κατήφορος που οδηγεί στον εθνικό αφανισμό. Για μία Ευρώπη των εθνών και των λαών.
Oι τρεις πολιτικοί σχηματισμοί απαρτίζονται από Έλληνες πρωτοπόρους που αγωνίζονται κόντρα στο καπιταλιστικό δήθεν σύστημα διακυβέρνησης της Ελλάδας των τελευταίων 30ετών, το οποίο στην πραγματικότητα αποτελεί ένα συνονθύλευμα πρωτόγονου αριστερού συνδικαλισμού σε προκαπιταλιστική οργάνωση οικονομίας και πολιτείας.

Οι επικεφαλής του “Εθνικό Μέτωπο – Πατριωτικός Σύνδεσμος – Λιοντάρια Συνέργεια για την Ελλάδα” είναι πετυχημένοι επαγγελματίες και γνήσιοι πατριώτες που εμπράκτως το έχουν αποδείξει.

 

Ο Ανδριώτης Γιάννης Μαλταμπές, Δικηγόρος Αθηνών Παρ’ Αρείω Πάγω – Θεολόγος. Πολιτικά προέρχεται από το πατριωτικό κέντρο. Από το έτος 1999 έως το έτος 2002 διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων.

Τον Οκτώβριο του έτους 2002 εκλέχθηκε Έπαρχος Άνδρου, αξίωμα το οποίο υπηρέτησε μέχρι το Δεκέμβριο του 2010». Στις βουλευτικές εκλογές της 26ης Ιανουαρίου 2015 κατήλθε ως υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων με τον ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.
Έχει προσφέρει αφιλοκερδώς τα τελευταία χρόνια τις νομικές του υπηρεσίες ως πληρεξούσιος Δικηγόρος του ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ “ΕΛΚΙΣ” κατέθεσε Προσφυγή στο ΣτΕ για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, ως πληρεξούσιος Δικηγόρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών – Ελλάδας κατέθεσε μαζί με τον Δικηγόρο Στέλιο Γρηγορίου Μηνυτήρια Αναφορά κατά του πρώην Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, και του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για δωροληψία πολιτικών αξιωματούχων, παθητική δωροληψία, ενεργητική δωροληψία, έσοδα από εγκληματική δραστηριότητα, όπως και κατά παντός υπευθύνου για την επικίνδυνη για το πλήθος αντιμετώπιση των μονάδων ασφαλείας στο συλλαλητήριο.


Ο Μανώλης Κώνστας “Εθνικό Μέτωπο” με σπουδές Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, σήμερα είναι εκδότης και διαθέτει εταιρεία γραφικών τεχνών. Στον εθνικιστικό – πατριωτικό πολιτικό χώρο πρωτοστατεί από τα εφηβικά – φοιτητικά του χρόνια.

ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης” Λιοντάρια Συνέργεια για την Ελλάδα”. Σπούδασε Μαθηματικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και Διεθνείς Ευρωπαϊκές, Οικονομικές και Πολιτικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Δεν αποστάτησε ποτέ από τις αρχές του και ταυτίστηκα με το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» ως πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και με το σύνθημα «όλους εμάς ενώνει η Ελλάς» ως πολιτευτής του ΛΑΟΣ.

Οι Υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ Συνέργεια για την Ελλάδα είναι ηχηρά ονόματα που έχουν θετική απήχηση στην κοινωνία και γνήσια πατριωτικά φρονήματα.
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
1. Αρμενιάκου – Συμεωνίδου Μαριάνθη του Άγγελου, Ταξιάρχος ε.α
2. Βεργιάννης Γεώργιος του Αναστασίου, Δημοσιογράφος
3. Βορδόχειλας Ιωάννης του Νικολάου, Λογιστής
4. Γκιόκα – Τσούνη Βασιλική (Βάνα)του Γεωργίου, Συνταξιούχος ΕΛΤΑ
5. Γραμματοπούλου Ζωή του Ιακώβου, Λογίστρια- Ιδιωτική Υπάλληλος
6. Δερμάνη Ευφροσύνη του Λουκά, Επιχειρηματίας
7. Δημητρουλάκης Γεώργιος του Ιωάννη, Χειριστής Αεροσκάφους
8. Ζαφειρόπουλος Δημήτριος του Κωνσταντίνου, Επιχειρηματίας
9. Θεοδοσίου Αναστασία του Γεωργίου, Υπάλληλος Υποθηκοφυλακείου
10. Κοκκινιώτης Θεόδωρος του Νικολάου, Οικονομολόγος
11. Λάμπος Γεώργιος του Δημητρίου, Ιδιωτικός Υπάλληλος
12. Λυμούρης Γεώργιος του Σπυρίδωνος, Ιατρός δτ Καθηγητής Πανεπιστημίου
13. Μανιατάκη Αθανασία του Αποστόλου, Ιδιωτική Υπάλληλος
14. Μαρκούτσης Άγγελος του Ιωάννη, Μηχανικός Βιοιατρικής Τεχνολογίας
15. Μοντεσάντου Θεοδώρα (Ντόρα) του Διονυσίου, Άνεργη
16. Μουτάφτση Αρίστη του Στεργίου, Άνεργη
17. Νυκταράκη Ελένη του Γεωργίου, Αισθητικός
18. Ξάνθος Σταύρος του Νικολάου, Μάγειρας
19. Πανιός Αθανάσιος του Αλεξάνδρου (Ρωμανίδης), Καθηγητής Φ. Αγωγής – Προπονητής Ποδοσφαίρου
20. Παπαγιάννης Σταύρος του Αλεξάνδρου, Φιλόλογος
21. Παπουτσάκης Νικόλαος του Ιωάννη, Συνταξιούχος
22. Πένογλου Πηνελόπη του Χρήστου, Ξεναγός
23. Πολλάτος Εμμανουήλ του Κωνσταντίνου, Ελεύθερος Επαγγελματίας
24. Πουλίου Ελισάβετ του Παναγιώτη, Πολιτικός Μηχανικός
25. Σακκομήτρου Ελένη του Χρήστου, Ιδ. Υπάλληλος
26. Στεφανίδου Δέσποινα του Ηλία, Διακοσμήτρια
27. Τσάκωνας Νικόλαος του Φιλίππου, Επιχειρηματίας
28. Φράγκος Βασίλειος του Παντελεήμονος, Ιστορικός
29. Χύτας Αλέξανδρος του Γεωργίου, Έμπορος

Σύνθεση:

9 Υποψήφιοι Εθνικού Μετώπου,

9 Υποψήφιοι Πατριωτικού Συνδέσμου

και 11 Υποψήφιοι από Θεσ/νικη Λιοντάρια Συνέργεια για την Ελλάδα

 

Την Κυριακή 12 Μαϊου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα εκδήλωση παρουσίασης των θέσεων και των υποψηφίων του συνδυασμού Εθνικό Μέτωπο – Πατριωτικός Σύνδεσμος – Λιοντάρια συνέργεια για την Ελλάδα για τις Ευρωεκλογές 2019.
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Όσκαρ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης θέσεων και υποψηφίων του συνδυασμού Εθνικό Μέτωπο – Πατριωτικός Σύνδεσμος – Λιοντάρια συνέργεια για την Ελλάδα, σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας. Παρουσιάστηκαν ψηφιακά μηνύματα του Ρομπερτο Φιόρε προέδρου της “Συμμαχίας για την Ειρήνη και την Ελευθερία” και γενικού γραμματέα της Φόρτσα Νουέβα που θα παρατεθεί από την ιστοσελίδα μας, του Βασίλη Φράγκου υποψηφίου ευρωβουλευτή και στελέχους του Εθνικού Μετώπου. Ο συν. Φιόρε μίλησε για τις μεγάλες μάχες που δίνουν τόσο το Ιταλικό όσο και το Ελληνικό έθνος εναντίον των κοινών εχθρών, ενώ ο συν. Βασίλης Φράγκος τόνισε τη σημασία του αγώνα μας απέναντι στο ζήτημα της μεγάλης αντικατάστασης πληθυσμών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Ο Γιάννης Μαλταμπές, πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου σήμανε προσκλητήριο αγώνων που έχει εκκίνηση τις ευρωεκλογές με δεδομένη την ειλικρινή διάθεση συνεργασίας και τις κοινές αρχές των σχηματισμών. Αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη υπεράσπισης των εθνικών ζητημάτων και της πίστης και καταδίκασε δημόσια όλες τις προκατασκευασμένες προσπάθειες ελέγχου του εθνικού χώρου.
Ακολούθησε παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών και η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο.

 

Χαιρετισμό πραγματοποίησε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου και ιστορικό στέλεχος του ευρύτερου κινήματος Πεισίστρατος Ταρναράς που μετέδωσε το μήνυμα υποστήριξης όλων των εθνικιστών που για χρόνια δεν έχουν υποστείλει τη σημαία των αγώνων.

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης εκπρόσωπος των Λιονταριών τόνισε την ανάγκη ενότητας που θα φέρει μια σοβαρή και έτοιμη να αντιμετωπίσει το σύστημα πατριωτική παράταξη. Μίλησε επίσης για την ανάγκη ευρύτερης υποστήριξης αφού όπως είπε κανείς πατριώτης τώρα δεν έχει άλλοθι, οφείλει να δώσει την ψήφο του σε αυτόν τον συνδυασμό που έβαλε στην άκρη τους εγωισμούς και την ματαιοδοξία, απόδειξη ότι οι τρεις αρχηγοί δεν συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.

Ο Εμμανουήλ Κώνστας γενικός γραμματέας του Εθνικού Μετώπου ξεκίνησε επισημαίνοντας ότι πρόκειται για έναν ακόμα σταθμό στην ουσιαστική πορεία σύγκρουσης του κινήματος τόσο με το εγχώριο κατεστημένο πολιτικό ,οικονομικό και επικοινωνιακό όσο και με τη ξενοκρατία που πλέον ρημάζει τον τόπο και τον οδηγεί σταδιακά στον αφανισμό.Εξέθεσε τους κεντρικούς άξονες της πολιτικής που προβάλλει ο συνδυασμός με την υποψηφιότητα του αφού πρώτα αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη που συνιστά η επίτευξη αυτού του ενωτικού ψηφοδελτίου από τρεις πολιτικούς σχηματισμούς που γεννήθηκαν από τα σπλάχνα της Ελληνικής κοινωνίας ακηδεμόνευτοι. Επισήμανε ως πρώτη και θεμελιώδη διεκδίκηση την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας. Τίποτα δεν θα κατορθώσουμε εάν πρώτα δεν αναλάβουμε εμείς τις τύχες της πατρίδας, τόνισε χαρακτηριστικά. Ο δεύτερος σημαντικός άξονας είναι η ελεύθερη Ευρώπη των εθνών που εξήγησε ότι θα πρέπει να είναι απαλλαγμένη από κλειστές ομάδες, πολυεθνικές που αποφασίζουν , το χρηματιστηριακό κεφάλαιο και κυρίως την προσπάθεια επιβολής μιας απρόσωπης γραφειοκρατικής εξουσίας που καταδυναστεύει τα έθνη. Τρίτος άξονας στον οποίο αναφέρθηκε είναι η επιχειρούμενη αντικατάσταση πληθυσμού με τις 800.000 Ελληνοποιήσεις και την προσπάθεια αλλοίωσης των εθνικών κοινωνιών σε όλη την Ευρώπη. Τέταρτος άξονας είναι αυτός της μεγάλης εθνικής αντεπίθεσης που πρέπει να ξεκινήσει για την υπεράσπιση των εθνικών δικαίων στην Κύπρο, το Αιγαίο, τη Βόρειο Ήπειρο, τη Θράκη όπου εξελίσσεται η ύπουλη τουρκική διείσδυση. Τέλος , αναφέρθηκε στην προσπάθεια ανάταξης της εθνικής οικονομίας που εσκεμμένα καταστράφηκε κατά την διάρκεια της μεταπολιτεύσεως κι τόνισε την ανάγκη εθνικού σχεδίου και προστατευτισμού που ανάλογο οφείλει να αναπτύξει και η Ευρώπη των εθνών απέναντι στον διεθνή ανταγωνισμό.

Αφήστε ένα σχόλιο