Νέα

Ο Χρήστος Βουραζέρης ευχαριστεί …

‘’ Μετά τους πολίτες στο Κόρθι, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς και τους πολίτες της Χώρας που μου έδειξαν έμπρακτα τη στήριξη και την αγάπη τους στην ομιλία μου στο συνεδριακό χώρο του Επαγγελματικού Λυκείου.
Η παρουσία τους αλλά και η ενθάρρυνση που δέχομαι καθημερινά , μου δίνουν δύναμη.
Έχω επιλέξει να μιλάω πάντα με προτάσεις και να είμαι κοντά στον πολίτη της Άνδρου.
Η δική μου προσπάθεια αλλά και η προσπάθεια του Μανώλη Γλυνού είναι πέρα και πάνω από τα κόμματα.
Η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου είναι μια ανεξάρτητη παράταξη. Σε αυτήν συμμετέχουν άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.
Μας στηρίζουν άνθρωποι που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους, γιατί στις 26 Μαΐου υπάρχει η κάλπη των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών. Ψηφίζουμε για την Άνδρο, δεν ψηφίζουμε κόμμα, κυβέρνηση ή Πρωθυπουργό.
Ψηφίζουμε για το νησί μας, επιλέγουμε αυτούς που έχουν προτάσεις και πρόγραμμα για την επόμενη μέρα.
Όπως είναι φυσικό, αυτό δεν αρέσει σε κάποιους που έχουν συνηθίσει να καλύπτουν το δικό τους έλλειμμα προτάσεων με ταμπέλες και εύκολους χαρακτηρισμούς ή αφορισμούς.
Δεν θα καταφέρουν όμως τίποτα. Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες του νησιού χωρίς αποκλεισμούς, όπου και αν ανήκουν, ότι και αν ψηφίζουν.
Η Άνδρος πρέπει να αφήσει πίσω της την περίοδο στασιμότητας και παρακμής στην οποία την οδήγησε η απερχόμενη περιφερειακή αρχή.
Μας αξίζει κάτι καλύτερο.’’

1 Comment

  • Δεν αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια του κ. Βουραζέρη να μας πείσει ότι ο συνδυασμός, Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου, με τον οποίο κατέρχεται στις εκλογές, είναι ανεξάρτητος και “πέρα και πάνω από κόμματα”. Μόλις προχθές ο ΣΥΡΙΖΑ και το δημοσιογραφικό του όργανο “Η ΑΥΓΗ”, ανακοίνωσαν τη στήριξή τους , μεταξύ των άλλων και στη συγκεκριμένη παράταξη, χωρίς εξ όσων γνωρίζω, ο επικεφαλής της , κ. Γλυνός, να προβεί σε οποιαδήποτε αντίθετη δήλωση, όπως έγινε με τους υποψηφίους, κ.κ. Καραμέρο, Φιλίππου κ.ά. Μήπως θα πρέπει να τοποθετηθείτε με σαφήνεια και παρρησία στο συγκεκριμένο θέμα, ώστε να είναι ενήμεροι οι ψηφοφόροι; Διαφορετικά η στάση σας, θα μπορεί να εκληφθεί ως παραπλάνηση των εκλογέων σας με προφανή στόχευση, με κίνδυνο να αποσπάσετε τον τίτλο του “πονηρού πολιτευτή”, κατά 5ο γνωστό άσμα…

Αφήστε ένα σχόλιο