Νέα

Εξερράγη το ηφαίστειο του Στρόφιλα !

Όχι, όχι, ο καπνός που έχει απλωθεί σε όλη τη κοιλάδα της Χώρας δεν είναι από τη φωτιά στη χωματερή που λόγω ζέστης λαμπάδιασε.

Η αλήθεια είναι ότι μετά τα όσα εξωφρενικά ακούστηκαν στο debate μας, από στόμα αρμοδίου άρχοντα για ανακύκλωση και λοιπά,   εξερράγη από οργή το ηφαίστειο του Στρόφιλα. 

στη περιοχή μαζί με την πυκνή κάπνα δεν εκτινάσσεται λάβα , αλλά κουτάκια ληγμένης  μπύρας και αναψυκτικών που με το θόρυβο που κάνουν έχουν ξενεριστεί τα πρόβατα της περιοχής και κινδυνεύει να καταρεύσσει ο πρωτογενής τομέας μας που τόσα του ευαγγελίσανε και αυτουνού.

Ζούμε και μεις κάτι από τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας και η κάπνα είναι λέει ορατή και στην αττική γη και με το απογευματινό πλοίο έρχονται ομάδες επιστημόνων , πρώτοι έρχονται οι αρχαιολόγοι που ισχυρίζονται ότι με μια τέτοια ηφαιστειακή έκρηξη εγκατέλειψαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τον Στρόφιλα και τη Ζαγορά.

Δεύτερη ομάδα αποτελούν χημικοί περιβαλλοντολόγοι που θα μας πιστοποιήσουν,  ότι  οι αναθυμιάσεις του καμένου πλαστικού κάνουν κατά βάθος πολύ  καλό στην υγεία μας.

Και η τρίτη ομάδα που έρχεται είναι από το Ίδρυμα “Χώστε τα μας και θα δείτε”, που θα σταθμίσουν τη κατάσταση και θα μας  απονείμουν το Μέγα Οικουμενικό Βραβείο Καθαρού και Κοπανιστού  Αέρα ” GOLDEN MOYNTZA AWARDS”

Τέλος από γειτονική μονή το σούρουπο ακούστηκαν κακαρίσματα απελπισμένων πετεινών που το ζουμί τους θα προσφερθεί μετά την ολονύκτια παρακλητική ακολουθία

 

η φωτιά στην χωματερή είναι από τον Νοέμβριο του 2018, το βίντεο του λόγου το αληθές !

3 Σχόλια

  • Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μας βοηθήσατε να δούμε το γειτονικό οικόπεδο και τα ογκώδη αντικείμενα…… Κάποιος υποψήφιος δήμαρχος νόμιζε χθές ότι απευθύνεται σε ηλίθιους…..

  • Είστε όλοι εμπαθείς! Δεν φτάνει που ο Δήμαρχος μας έφτιαξε μέχρι και ηφαίστειο έχετε και παράπονα. Αν μια μέρα καταστραφεί ο κόσμος και δεν έχουμε ρεύμα πως θα επικοινωνούμε? Ο Δήμαρχος το έχει προβλέψει, βάζεις φωτιά στα σκουπίδια παίρνεις και ένα χαλάκι και το παίζεις Ινδιάνος.

Αφήστε ένα σχόλιο