Νέα

Πραγματοποιήθηκε αισίως το debate των υποψήφιων δημάρχων της Άνδρου

Στην ιστορία πέρασε ήδη το πρώτο  debate των πέντε υποψήφιων Δημάρχων Άνδρου, Γιαννίση, Καπάκη, Λοτσάρη, Μπάλλα και  Σουσούδη, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στο ΕΠΑ.Λ. Άνδρου της Χώρας, παρουσία μικρού και χωρίς δικαίωμα  λόγου κοινού, επιλεγμένου από τους υποψήφιους.

Οι δημοσιογράφοι που  έθεσαν τις ερωτήσεις ήταν  η κ. Ράνια Κωνσταντινίδη Τζιφοπούλου και ο κ. Λάμπρος Δεμερζής με συντονίστρια την κ.  Τέτα Βαρλάμη της ‘Κοινής Γνώμης”.

Αν και η προετοιμασία και οι συζητήσεις για τους  όρους  της κοινής παρουσίας είχε περάσει από σαράντα κύματα, η οργάνωση ήταν πολύ καλή, οι δημοσιογράφοι είχαν πλήρη εικόνα των προβλημάτων, του λόγου και των πράξεων του κάθε υποψήφιου στη  διαχείριση των απορριμμάτων, στις υποδομές του νησιού, στον πρωτογενή τομέα, στον πολιτισμό, στον τουρισμό και και στην καθημερινότητα.

Η όλη διαδικασία διεξήχθη σε ομαλό και πολιτισμένο πολιτικά περιβάλλον, απλά πρόβλημα είχες με τις θέσεις και τις απαντήσεις κάποιων υποψηφίων που σου δημιουργούσαν την εντύπωση ότι μιλούσαν για κάποιο άλλο νησί  και όχι για την γεμάτο προβλήματα Άνδρο.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε  live ραδιοφωνικά και ιντερνετικά και ας ελπίσουμε ότι θα βοηθήσει πραγματικά τους ψηφοφόρους σε μία σωστή επιτέλους επιλογή δημάρχου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Σχόλια

  • Το επίπεδο των υποψηφίων δημάρχων μπορεί να ήταν γνωστό, όμως η άμεση συγκριτική διαδικασία του debate έδειξε περίτρανα ότι μόνο με δήμαρχο Γιαννιση θα πάμε σταθερά και σοβαρά ένα βήμα μπροστά.Ο κ Μπάλας ενώ ψήφιζε ομόφωνα ότι ερχόταν στο ΔΣ, τώρα κατηγορεί τον κ Σουσουδη. Ο κ Καπακης εκφώνησε μια ακαταλαβιστικη και εκτός θέματος έκθεση ιδεών και ο συνδιασμός του στηρίζεται σε πρόσωπα πυροτεχνήματα της τελευταίας στιγμής που έχουν κάνει αμφισβητούμενες διαδρομές σε άλλα σχήματα.. Ο κ Λοτσαρης στην πράξη από την θητεία του ως έπαρχος απέδειξε ότι έμεινε στα τυπικά και δεν έβαλε πλατη για αποτελεσματικη συνεργασία με τον δήμο για κονδύλια , έργα κλπ.Ο κ Σουσουδης δεν χρειάζεται συστάσεις γιατί , γιατί, γιατί……. Ψήφο λοιπόν στο Γιαννιση για να κάνουμε βήματα μπροστά όπως όλα τα Κυκλαδονησια. Έχει την ικανότητα, την εμπειρία αλλά και το κύρος που απαιτειται. Μαύρο σε αυτούς που δοκιμάστηκαν και έφεραν το νησί μας πίσω.

Αφήστε ένα σχόλιο