Νέα

Ευχαριστήριο με παραίτηση του Δημήτρη Λάσκαρη για την επιτυχία του στις Περιφερειακές εκλογές

 

Άνδρος, 29 Μαΐου 2019
Φίλες και Φίλοι Συμπολίτες της Άνδρου

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την υποστήριξή σας στις Περιφερειακές Εκλογές 2019. Η ψήφος σας αποτελεί για εμένα, ηθική ανταμοιβή και με γέμισε δύναμη και έμπνευση για να συνεχίσω. Με τιμήσατε για το πολύπλευρο και ανιδιοτελές έργο μου, με εκλέξατε πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Γ.Χατζημάρκου στην Π.Ε Άνδρου και βρίσκομαι πλέον στη θέση του εκλεγμένου Επάρχου Άνδρου. Με τη δική σας συγκατάθεση, θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη σας με έργο και προοπτική για τον τόπο μας.
Είχα δηλώσει εξαρχής ότι ήμουν αποφασισμένος να κάνω ένα βήμα μπροστά, για να τιμήσω τους ψηφοφόρους που μ’ επέλεξαν το 2014 να τους εκπροσωπήσω και ν’ αναλάβω τις ευθύνες που μου αναλογούν.
Αν και άπειρος με την τοπική αυτοδιοίκηση, ο Δήμαρχος μου ανέθεσε ένα πραγματικά δύσκολο και πολύπλευρο έργο, που δεν μου αναλογούσε. Την καθαριότητα ολόκληρου του νησιού, για τα πρώτα 2,5 χρόνια. Γαύριο, Χώρα, Μπατσί, Κόρθι, με όλα τους τα χωριά. Να διαχειριστώ το μεγαλύτερο πρόβλημα των τελευταίων 20 ετών, στο νησί μας. Ο αγώνας, άνισος. Όλους αυτούς τους μήνες, δεν έμεινα κλεισμένος στο γραφείο μου και δεν κράτησα καμία απόσταση ούτε απ’ τους πολίτες, ούτε απ’ τα προβλήματα, ακόμα κι όταν έληξε η θητεία μου σαν αντιδήμαρχος καθαριότητας.
Με χαμηλά πάντα το κεφάλι, βρέθηκα ακόμα και σε χώρους που δεν ανήκαν στις αρμοδιότητές μου για να δώσω και την τελευταία σταγόνα απ’ τις δυνάμεις μου. Πάλεψα σκληρά και εργάστηκα στο πεζοδρόμιο. Ντύθηκα εργάτης, τιμώντας τους εργάτες του Δήμου, για να δώσω πρώτος εγώ το σύνθημα της αντεπίθεσης απέναντι στα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν δεκαετίες. Μετέπειτα, μέσα από τη θέση του υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας ήμουν πάντα στη πρώτη γραμμή, τόσο στην πρόληψη όσο και στην καταστολή.
Κατά την θητεία μας 2014-2019, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Σουσούδης κατά δήλωσήν του, είχε προβλήματα συνεργασίας με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, γεγονός που τον ώθησε να μην μας στηρίξει τον συνδυασμό μας προεκλογικά. Δεν πίστεψε στον κοινό μας βηματισμό, αλλά ούτε και στην προσπάθειά μου.
Με αίσθημα ευθύνης, κατέθεσα σήμερα την παραίτηση μου από τη θέση του Δημοτικού συμβούλου, και ζήτησα τη διαγραφή μου από τον συνδυασμό ‘Νέοι Ορίζοντες’ διότι οι ιδέες και το όραμα μου για την Άνδρο δεν ταυτίζονται με την παρούσα δημοτική αρχή.
Διαχωρίζω ξεκάθαρα την θέση μου και δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα μόνο σε ένα Δήμαρχο που θα έχει ως προτεραιότητα την συνεργασία, και κοινή συνισταμένη τον τόπο μας. Εύχομαι η απόφασή μου αυτή, να σηματοδοτήσει και ν’ ανοίξει έγκαιρα ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο για το καλό της Άνδρου μας.

Με σεβασμό
Δημήτρης Λάσκαρης

1 Comment

  • Κακό timing και κακά σημάδια.
    Να μην ξεχάσεις ότι εκλέχθηκες ΓΙΑ ΝΑ συνεργαστείς και βέβαια ότι ούτε τσιφλίκι οποιουδήποτε είναι το Επαρχείο ή ο Δήμος ούτε οι θητείες διαρκούν για πάντα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio