Νέα

Δημήτρης Λοτσάρης: Πάμε όλοι ΜΑΖΙ για την Άνδρο…

Αγαπητοί Ανδριώτες,

Δύο εικοσιτετράωρα πριν την δεύτερη Κυριακή των εκλογών καλώ όλους να ψηφίσετε με το βλέμμα στο μέλλον.

Για έναν Δήμο που θα λειτουργεί με στόχο την επιστροφή των νέων στο Νησί μας.

Για έναν Δήμο μακριά από προσωπικά συμφέροντα και μηχανισμούς. Για έναν ανοιχτό Δήμο σε όλους.

Χαιρετίζω την δήλωση στήριξης του Δ Γιαννίση προς την ομάδα μας και θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα λειτουργήσουμε με μοναδικό γνώμονα το καλό όλης της Άνδρου

Θέλω επίσης να διαβεβαιώσω ότι η συνεργασία μου τόσο με τον νέο Έπαρχο Άνδρου Δ. Λάσκαρη, όσο και με τον Περιφερειάρχη κ.Γ. Χατζημάρκο, θα είναι άψογη και θα βοηθήσει τα μέγιστα το Νησί μας να αλλάξει πορεία.

Αγαπητοί Ανδριώτες,

Είμαι ένας νέος ηλικιακά, ελεύθερος επαγγελματίας που ζω και εργάζομαι έχοντας ακριβώς το ίδιο άγχος και τον ίδιο προβληματισμό που έχουν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του τόπου μας. Που αγωνιώ για την δεκάμηνη οικονομική απραξία του Νησιού.

Η ανάπτυξη του Νησιού μας από την μία άκρη ως την άλλη αποτελεί προσωπική μου δέσμευση, όπως και η διοίκηση του Δήμου χωρίς τα φαινόμενα αλαζονείας και τοπικισμού που ζήσαμε όλοι τα τελευταία χρόνια.

Για μένα και τα 21 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου είναι για όλη την τετραετία οι συνεργάτες μου με τους οποίους θα δουλέψω ανεξάρτητα από την παράταξη με την οποία εκλέχτηκαν. Αυτό άλλωστε επιδιωκεί και το νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής που δεν δίνει πλειοψηφία σε κανέναν.

Απευθύνομαι σε έναν προς έναν προσωπικά τους Ανδριώτες.

Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή. Η στιγμή που θα πούμε «φτάνει» στην κατρακύλα των τελευταίων ετών. Που θα πούμε «όχι» στην διοίκηση για τους λίγους και τα προσωπικά συμφέροντα.

Που θα πούμε ναι στην ενότητα, την πρόοδο και την διαφάνεια .

Όλοι ΜΑΖΙ για την Άνδρο!!!!

1 Comment

  • “Για έναν Δήμο που θα λειτουργεί με στόχο την επιστροφή των νέων στο Νησί μας”. Εσείς όμως κύριε Λοτσάρη δεν επιστρέψατε! Δεν είστε μόνιμος κάτοικος. Το ότι υπάρχει επιχείρηση στο όνομα της οικογένειάς σας στην Άνδρο, δεν μού λέει κάτι. Δεν σας χαρακτηρίζει αυτομάτως μόνιμο κάτοικο. Για να δούμε τώρα που θα είστε μέλος της δημοτικής αρχής τού τόπου, θα μείνετε μόνιμα ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (όπως εμείς που ζητάτε την ψήφο μας) ή θα γίνετε Καπάκης στην θέση τού Καπάκη, και θα κάνουμε “μαύρα μάτια” να σας δούμε στα δημοτικά συμβούλια…

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio