Νέα

Δημήτρης Λοτσάρης: Ευχαριστώ και δεσμεύομαι…

 

Ως νέος δήμαρχος Άνδρου ευχαριστώ όλους τους ανδριώτες που με τη συμμετοχή τους τίμησαν την δημοκρατική εκλογική διαδικασία και στους δύο γύρους. Ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Άνδρου για την ωριμότητα που επέδειξαν ψηφίζοντας το ξεπέρασμα των αδιέξοδων διχασμών του παρελθόντος που οδήγησαν το νησί μας σε μεγάλες δυσκολίες, τις οποίες καλούμαστε να ξεπεράσουμε από εδώ και εμπρός.
Δεσμεύομαι θα είμαι δήμαρχος όλων των ανδριωτών πέρα από διαχωρισμούς σε περιοχές και παρατάξεις. Θα διοικήσω χωρίς έπαρση και αλαζονεία. Πρώτο μέλημα μου μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από τον πρωτοδικείο θα καλέσω τους 21 δημοτικούς συμβούλους σε συζήτηση για την εύρεση κοινού τόπου για τα μεγάλα προβλήματα της Άνδρου με βάση και τις προγραμματικές δηλώσεις όλων για το καλό του νησιού.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που τους για ένα μεγάλο διάστημα έδωσαν ότι καλύτερο είχε ο καθένας γι’ αυτή την μεγάλη εκλογική νίκη που γυρίζει μια σελίδα για την Άνδρο.

Όλοι μαζί για την Άνδρο
Δημήτρης Λοτσάρης

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio