Νέα

Με αιτήσεις και με αυστηρή σειρά προτεραιότητας η συμμετοχή των παιδιών στο θερινό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στη Μονή της Αγίας Ειρήνης

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ & ΑΝΔΡΟΥ
ΘΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα θερινά τμήματα των παιδιών που κάθε χρόνο φιλοξενεί η Ιερά Μητρόπολη Σύρου στην Άνδρο, θα λειτουργήσουν εφέτος στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης στα Αποίκια, μετά από την πρόθυμη και ευγενική χορηγία του ευεργέτη της Ιεράς Μητροπόλεως, πλοιοκτήτη κ. Ελευθερίου Πολέμη, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Σύρου & Άνδρου κ. Δωροθέου Β΄.
Τα θερινά τμήματα θα λειτουργήσουν, για αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 11-16 ετών, σε τρεις περιόδους κατά τον μήνα Ιούλιο, η μία από τις οποίες θα διεξαχθεί στην Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας, στο Κίνι της Σύρου. Θα προσφέρουν στα παιδιά πλούσιο ημερήσιο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Καθίσταται γνωστό, επίσης, ότι όλα τα έξοδα φιλοξενίας τα αναλαμβάνει ο κ. Ελευθέριος Πολέμης. Τα έξοδα της καθημερινής μετακινήσεως των παιδιών για τις διάφορες δραστηριότητες αναλαμβάνει η Ιερά Μητρόπολη. Οι γονείς θα συνεισφέρουν με το συμβολικό ποσό συμμετοχής των 30 ευρώ, για την Άνδρο και 50 ευρώ για τη Σύρο.
Επειδή έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό παιδιών ανά περίοδο, θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες, μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματέα του Επισκοπείου Άνδρου, κα Σοφία Καρυστινού – Μανδαράκα, τηλ. 22820 – 23476, από 14 έως και 21 Ιουλίου, και ώρες 10:00π.μ.-12:00μ., από την οποία θα παραλαμβάνουν και στην οποία θα καταθέτουν συμπληρωμένο το Ειδικό Έντυπο Αιτήσεως Συμμετοχής, καθώς και μία ιατρική βεβαίωση του παιδιού.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Άνδρος, 13 Ιουνίου 2019

1 Comment

  • Πιστεύω η επιτροπή εφέτος να κάνει καλή δουλειά γιατί τις άλλες χρονιές όπως ακούω και μαθαίνω τα μισά ηταν πλουσιόπαιδα Ασφαλώς από την Άνδρο Πολύ κακομαθημένα και δεν βοηθούσαν καθόλου στην καθημερινή δουλειά τους
    Και αυτά τα ακούσαμε Εσωτερικός και σίγουρο θζNy

Αφήστε ένα σχόλιο