Νέα

Τετραήμερο παράδοσης και πολιτισμού με το ΧορεύΑνδρος

Γεμάτο με παράδοση και πολιτισμό ήταν το προηγούμενο τετραήμερο από τις 21 μέχρι τις 24 Ιουνίου 2019 για το Σύλλογο Γυναικών Άνδρου και το παιδικό χορευτικό του ΧΟΡΕΎΑΝΔΡΟΣ.

Ταξίδεψε στην όμορφη Πορταριά και συμμετείχε στο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών “Παιδικά Χοροπατήματα στο Βουνό των Κενταύρων “. Τα παιδιά μας μαζί με άλλα 9 παιδικά χορευτικά παρουσίασαν τους χορούς του Τόπου μας, ξεναγήθηκαν στην μυθική Αργώ στο λιμάνι του Βόλου καθώς και στα δύο ομορφότερα χωριά του Πηλίου την Πορταριά και την Μακρινίτσα. Γυρίσαμε πίσω γεμάτοι όμορφες εικόνες, καινούργιες γνωριμίες !

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου γιορτάσαμε τον Κλήδονα στην Πλατεία Δερτούζου στο Νημποριό. Ένα παραδοσιακό έθιμο που αναβιώνει ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου απο την ιδρυσή του εδώ και 34 χρόνια ! Πολύ μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου και πολύ το κέφι που κράτησε για πολλές ώρες, με τους αδερφούς Ντόγια.
Ευχαριστούμε πολύ τα εστιατόρια της Πλατείας που κάλυψαν την ορχήστρα και τις εταιρείες Goldenstarferris και Fastferris που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου! Και του χρόνου!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio