Νέα

Εγκαινιάστηκε το Περιφερειακό Ιατρείο Γαυρίου

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη το απόγευμα 26 Ιουνίου 2019, το νέο Περιφερειακό Ιατρείο Γαυρίου που βρίσκεται δίπλα στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου. Παρόντες οι εφημέριοι της Υδρούσας , ο Δήμαρχος Θεοδόσης Σουσούδης, η Αντιδήμαρχος Γαυρίου, Νίκη Μαμάη , δημοτικοί σύμβουλοι και προϊστάμενοι φορέων.

Παρούσα και η Γαλλίδα δωρήτρια France Majoie-Le Lous η οποία  έχει εξοχική κατοικία στον Πισωλιμιώνα και ανέλαβε όλα τα έξοδα επισκευής του κτιρίου και αγοράς του εξοπλισμού του ιατρείου.

Ο Δήμαρχος την ευχαρίστησε για την μεγάλη προσφορά της στο τόπο και της δώρισε το βιβλίο της Λίας Δανιόλου “Τα αστικά σπίτια της Άνδρου”

Στον ευχαριστήριο λόγο της η Γαλλίδα δωρήτρια είπε ότι η  ζεστασιά των κατοίκων της Άνδρου ήταν το κίνητρο αυτής  της προσφοράς της.

Η Δημοτική Σύμβουλος  Αθηνά Μακρή διαβίβασε τις ευχαριστίες του Επάρχου Άνδρου που βρίσκεται στη Ρόδο για περιφερειακό συμβούλιο

Το κέρασμα περιελάμβανε ανδριώτικα γλυκά με ρακί και σουμάδα

 

 

2 Σχόλια

  • Μπράβο και συγχαρητήρια Για την δωρεά της και με τη βοήθεια του δημάρχου μας Και της κυρίας Μαμαης Άλλο ένα ωραίο έργο τελείωσε πιστεύω όλα να πάνε καλά θζny

Αφήστε ένα σχόλιο