Νέα

Επίλογος 5ου Φεστιβάλ Άνδρου με εξαιρετική Συριανή Ηλέκτρα

Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερος επίλογος του 5ου Φεστιβάλ Άνδρου από αυτόν που έκαναν οι “ταπεινοί ερασιτέχνες”, όπως μας συστήθηκαν, συντελεστές  του Θεατρικού Ομίλου Σύρου που προσκλήθηκαν και μας παρουσίασαν μία δυνατή “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή και αποδείχτηκαν σκληροί επεγγελματίες  του θεάτρου.

Η εσχάτως Χωραΐτισα Μαρί Πιέρ Μασιά, παραγωγός του κινηματογράφου που έχει οργανώσει φεστιβαλικά προγράμματα στις Κάννες και τη Θεσσαλονίκη, βρήκε τη παράσταση αληθινή, γεμάτη ιδέες, και ανώτερη από παράσταση επαγγελματιών. Φέτος παρακολούθησε τις δέκα παραστάσεις του Φεστιβάλ και βρήκε το πρόγραμμά του πολύ καλό, σημασία, λέει, δεν έχει ο αριθμός των παραστάσεων αλλά οι επιλογές τους  να είναι διαφορετικές, ακόμα και στο ίδιο είδος, και βεβαίως  να έχουν τη δύναμη να φέρνουν διαφορετικό, κάθε φορά κοινό, πράγμα που παρατήρησε να γίνεται φέτος  στο Ανοικτό Θέατρο.

και του χρόνου λοιπόν ξανά στο Ανοικτό!

1 Comment

  • Συγχαρητήρια για την εξαιρετική, καθηλωτική, “επαγγελματική” παράσταση και για την επιλογή του Φεστιβάλ που έκλεισε εφέτος με τον καλύτερο τρόπο

Αφήστε ένα σχόλιο