Νέα

Ευχαριστήριο του Δ. Σ. του συλλόγου “το Συνετί” για το χορό του Δεκαπενταύγουστου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΤΟ ΣΥΝΕΤΙ>> ΑΝΔΡΟΥ
Πλαπούτα 50 & Λεωφ. Αλεξάνδρας
114 73 Αθήνα

Άνδρος, 18 Αυγούστου 2019
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία του σταθμού του χωριού μας, η ετήσια καλοκαιρινή χοροεσπερίδα μας τον 15Αύγουστο . Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί, κάτω από την υπέροχη πανσέλινη βραδιά και το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.
Ευχαριστούμε όλους του παράγοντες που συνετέλεσαν και βοήθησαν για την επιτυχία του χορού μας, ιδιαίτερα ευχαριστούμε την διοργανώτρια Εταιρεία ANDROS PUNTA PLAYA,ΤΩΝ ΑΦΏΝ Δ. & Κ. Καλογρίδη για την υπέροχη παρουσίαση και τα ωραία και πλούσια φαγητά της και την υπέροχη ορχήστρα μας του Αντώνη Κοντού και της παρέας του, που έδωσαν μία ανεπανάληπτη ερμηνεία και κέφι με αποτέλεσμα όλοι να χορεύουν ασταμάτητα μέχρι το πρωί.
Θα ευχαριστήσω επίσης και όλα τα μέλη του Δ.Σ. που βοήθησαν όπως επίσης δεν θα παραλείψω και τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς, και το πρακτορείο «Πλόες» της κας. Κατερίνας Κασιδώνη και τελευταίους άφησα τους αφανείς αλλά γνωστούς Σινετιανούς κρασο-παραγωγούς , τον Αντ. Κορκόδειλο, τον Κ. Λιοπύρο, τον Γ. Τσαούση, τον Ν. Γούναρη, τον Λ. Ματθαίο και τον Τ. Χριστακόπουλο για την προσφορά του άφθονου Σινετιανού κρασιού που συνετέλεσε τα μέγιστα στο κέφι και την επιτυχία του χορού μας.
Οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου, έλεγαν οι παλαιοί πρόγονοί μας, και έτσι είναι.
Σας ευχαριστώ από καρδίας όλους σας, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, καλή συγκομιδή στον τρύγος σας τον Σεπτέμβρη και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου, όλοι μαζί να δουλέψουμε πάλι για την προβολή του χωριού μας.
Σας ευχαριστώ. .

Αφήστε ένα σχόλιο