Νέα

Εκλογές στην Άρνη

Τη Κυριακή 18  Αυγούστου 2019, στην Άρνη, είχε ο σύλλογος της εκλογές   και ως εγγεγραμμένα μέλη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Άρνης “Η Ευαγγελίστρια” έπρεπε να δώσουμε και μεις  το παρόν. Στον δραστήριο Σύλλογο έχουμε γραφτεί για να ενισχύσουμε το έργο του συλλόγου αλλά και γιατί νιώθουμε να κυλάει μέσα μας το αίμα το αρβανίτικο και κάποια στιγμή, όταν φτηνύνει η ανάλυση του DNA, που διαφημίζει το φέισμπουκ, θα την κάνουμε και για επιβεβαίωση της αρβανίτικης ρίζας μας και για να δούμε από που αλλού κρατάει η σκούφια μας.

Εν μέσω Αυγούστου, όλα τα σπίτια της Άρνης είναι ανοικτά και στο παλιό σχολείο της Άρνης που τώρα είναι στέκι του συλλόγου, είχε μαζευτεί πολύς κόσμος, η κάλπη είχε στηθεί από τις 11:00 το πρωί μετά την εκκλησία και μέχρι που έκλεισε στις 2:00, είχαν ψηφίσει 138 άτομα.

Όταν άρχισε η καταμέτρηση των ψήφων ο 10 φορές πρόεδρος Σπύρος  έφερε στην εκλογική επιτροπή μία κανάτα νερό με παγάκια νάχουν να δροσίζονται όταν μετράνε.

Στην αυλή η ώρα πέρασε με κουβέντα για τον χαμό που έγινε στο χορό του Σωτήρος, για τα παλιά που ο παπάς άγιαζε τα σπίτια της Άρνης τον Αύγουστο που ήταν όλοι εδώ και όχι των Φώτων, με ξενάγηση από τον Παπα Πολίτη στην εκκλησία για να δούμε τον επιτάφιο και με κουβέντα για  πολλά σχέδια για χειμωνιάτικες εκδηλώσεις. Κάποια ώρα βγήκαν τα αποτελέσματα και ο κόσμος διέλυσε για τα σπίτια τους και τα βαπόρια.

 

την παραπάνω μέρα βγήκε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο :

Σπύρος Χαλάς , Πρόεδρος

Δημήτρης Κολυδάς, Αντιπρόεδρος

Χρυσόστομος Σταύρου, Γραμματέας 

Γιάννης Κοντός Ταμίας 

Στάβαρη Αντριάνα, μέλος

Γιάννης Γκιώνης, μέλος

Σπύρος Στάβαρης , μέλος   

Σιδεροκέφαλο το νέο Δ.Σ.!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio