Νέα

Ο Δήμος Άνδρου προέβη σε σύσταση επιτροπής εντοπισμού, καταγραφής, ζημιών από κακοκαιρίες

Κονάκι στ’ Άχλα, Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Ο Δήμος Άνδρου προέβη σε σύσταση επιτροπής εντοπισμού, καταγραφής, αποτίμησης ζημιών απο κακοκαιρίες, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε για την καταγράφη των ζημιών από θεομηνίες για την περίοδο 2019 – 2020, στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

«Συγκροτούμε τριμελή επιτροπή εντοπισμού, καταγραφής, αποτίμησης ζημιών σε κύριες κατοικίες (κτίσματα και οικοσκευές), και υπολογισμού ενίσχυσης οικογενειών ή μεμονωμένων ατόμων, των οικισμών του Δήμου Άνδρου, που προκαλούνται από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και λοιπών θεομηνιών για την περίοδο 2019- 2020, αποτελούμενη από τους κατωτέρω:

1.Τον κ. Κωνσταντίνο Γκλάρα Αν. Πρ/νο της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών, Δόμησης κ Περιβάλλοντος, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, με αναπληρωτή του τον κ. Μιχαήλ Γρηγόρα κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών.

2. Τον κ. Φραγκίσκο Λουκρέζη, Αν. Πρ/νο Τμήματος κλάδου ΠΕ Γεωπόνων, με αναπληρωτή του τον κ. Ισίδωρο Νικολάου Αν. Πρ/νο Τμήματος Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Απορριμμάτων, Τεχνικών Έργων – Η/Μ έργων, Ύδρευσης- Αποχέτευσης και Συγκοινωνιών, κλάδου ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Απορριμμάτων κλάδου ΔΕ
Ως συντονιστής το έργου της τριμελούς επιτροπής του Δήμου Άνδρου, ορίζεται ο κ. Δημήτριος Γιαννίσης Αντιδήμαρχος Άνδρου, με αναπληρωματικό του τον κ. Ιωάννη Μπακέλα, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο.
Η δαπάνη για τις ανωτέρω οικονομικές ενισχύσεις σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών και θεομηνιών, θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό του αρμόδιου Υπουργείου, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δήμου.
Η παρούσα απόφαση ισχύει για την περίοδο 2019-2020 (ένα έτος από την υπογραφή της).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ
Κοιν.: Δ/νση Πολιτικής Προστασίας Περ. Ν. Αιγαίου

1 Comment

  • Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Δημαρχο που ετρεξε αμεσα για να δει απο κοντα τις ζημιες

Αφήστε ένα σχόλιο