Νέα

Το Δημοτικό Σχολείο Χώρας για τη δωρεά της μελέτης του ευχαριστεί…

10/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ
TAX. Δ/ΝΣΗ: ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟΥ Μ.
ΤΗΛ: 2282022452
Ε-MAIL: [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διευθύντρια ,οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 10/θέσιου Δ. Σχ. Άνδρου Χώρας, επιθυμούμε να εκφράσουμε και δημόσια τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στον κ. Γιαννούλη Καμπάνη για τη γενναιόδωρη δωρεά της οριστικής μελέτης του νέου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Άνδρου .
Με την προσφορά του αυτή έβαλε τη θεμέλιο λίθο για τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση ενός τεράστιας σημασίας έργου για το λεκανοπέδιο της Χώρας και όλο το νησί, που φάνταζε δύσκολο και μακρινό. Η γενναία χορηγία για την εκπόνηση των οριστικών μελετών αναπτερώνουν τις ελπίδες μας ότι με τις συντεταγμένες προσπάθειες όλων των αρμοδίων, σύντομα θα ενταχθεί και θα ξεκινήσει η ανέγερση του νέου σχολείου. Ταυτόχρονα όμως προδίδει την ευαισθητοποίηση του δωρητή για το μέλλον του τόπου και τη φιλοπατρία του που προσομοιάζει με αυτή των μεγάλων ευεργετών της Άνδρου . Θεωρούμε ότι τέτοιες προσφορές αποτελούν κίνητρο και παράδειγμα προς μίμηση.
Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμαρχο Άνδρου κ. Λοτσάρη, που το πρώτο δίμηνο της θητείας του έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αποτελεσματικότητα για τη δρομολόγηση της ανέγερσης νέου διδακτηρίου. Είμαστε στη διάθεση των αρμόδιων υπηρεσιών για συνεργασία, ώστε γρήγορα να δούμε ένα νέο, σύγχρονο διδακτήριο, αντάξιο με την εκπαιδευτική παράδοση του σχολείου του Θεόφιλου Καΐρη, ούτε με με το προφίλ της Άνδρου ως νησί της Τέχνης ,του Πολιτισμού και της Ναυτοσύνης.

.

Η Διευθύντρια
Μαργαρίτα Κορκοδείλου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio