Νέα

Η ” Σαλώμη” του Θ.Ο.Α. στη Ρόδο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Θεατρικός Όμιλος Ανδρου έδωσε δυναμικά το παρόν στη συνάντηση της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικου Θεάτρου Αιγαίου, με το έργο ΣΑΛΩΜΗ του Oscar Wilde, σε σκηνοθεσία Θεώνης Ριντ.

Η παράσταση ανέβηκε την Παρασκευή πρώτη Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

Το έργο είχε ήδη παιχτεί δύο φορές στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου και ήταν σκηνοθέτημενο για μεγάλο εξωτερικό χώρο. Λόγω των αντιξοων καιρικών συνθηκών το σκηνικό μεταφέρθηκε στο κλειστό θέατρο, όπου η ομάδα συνεργάστηκε άψογα και προσαρμοστηκε άμεσα στην αλλαγή του χώρου.

Το βράδυ της παράστασης το θέατρο ήταν κατάμεστο από τους θεατές, κάτι που ενθουσίασε την ομάδα, ενώ το έργο καταχειροκροτηθηκε από το ένθερμο κοινό.

Την Κυριακή που ακολούθησε, τα μέλη της ΟΕΘΑ και οι θεατρικές ομάδες που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες της συνάντησης, συγκεντρωθηκαν για την καθιερωμένη συζήτηση, <<κριτική>> των έργων.
Εκεί ο ΘΟΑ εισέπραξε τα θετικά σχόλια για την παράσταση της Σαλωμης, τόσο για την επιλογή του έργου, όσο και για τη σκηνοθεσία του.


Εξίσου θετικές ήταν οι εντυπώσεις και για τους κυρίους ρόλους της παράστασης.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η πρωταγωνιστρια του έργου, Αμαλία Τηνιακού για τη δυναμική παρουσία της επί σκηνής κερδίζοντας τις εντυπώσεις για την ερμηνεία του ρόλου της.

Το Δ. Σ. του ΘΟΑ ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν για την παρουσία της Σαλωμης στη Ρόδο, τους ηθοποιούς, τους συντελεστές και τους συνοδούς της ομάδας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio