Νέα

Τα χριστουγεννιάτικα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου Αγίας Τριάδας στ’ Αλαδινού

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα της ονομαστικής εορτής του εφημέριου του χωριού , παπα Λευτέρη Φραδέλου, διάλεξε ο Σύλλογος Αλαδινού να φωτίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη πλατεία κάτω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας και να γίνουν μετά τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου της εκκλησίας. Η ιδέα ενός πολιτιστικού κέντρου ήταν του παπά Κυπριανού Χειμώνα και δωρήτρια του κτιρίου όπου θα στεγαζόταν  ήταν η κ. Μαρία Κοτρωνάκη.

Οι κάτοικοι του χωριού κάλυψαν εξ ολοκλήρου  τα έξοδα επισκευής  του κτιρίου, που έφτασαν περίπου τα 11000 ευρώ και την όλη γραφειοκρατική διαδικασία ανέλαβε ο κ. Αυγουστής Βούλγαρης μαζί με την κ. Λίλα Μαγείρου και την κ. Χαρίκλεια Κουρτέση. Από κοντά και οι επίτροποι της εκκλησίας, ο κ. Ανδρέας Τηνιακός, ο κ. Ιάκωβος Κουρτέσης, ο κ. Κώστας Σαρρής, ο κ. Χαλάς Αντώνιος, ο κ. Αλέκος Γαλανός και ο κ. Φίλιππος Φιλιππίδης.

Το κέρασμα στο πολιτιστικό κέντρο ανέλαβε ο Σύλλογος Αλαδινού: ρακί, κυδωνόπαστο, χαλβάς σιμιγδαλένιος, χαλβάς από καρύδα, αυγοκαλάμαρα, και βαπορίσιους λουκουμάδες έφερε η Χαρίκλεια η Δανιόλου.

Στον εορτάζοντα παπά Λευτέρη ο Σύλλογος πρόσφερε ένα κατακόκκινο διακοσμητικό ρόδι

Αφήστε ένα σχόλιο