Νέα

Τα χριστουγεννιάτικα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου Αγίας Τριάδας στ’ Αλαδινού

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα της ονομαστικής εορτής του εφημέριου του χωριού , παπα Λευτέρη Φραδέλου, διάλεξε ο Σύλλογος Αλαδινού να φωτίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη πλατεία κάτω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας και να γίνουν μετά τα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου της εκκλησίας. Η ιδέα ενός πολιτιστικού κέντρου ήταν του παπά Κυπριανού Χειμώνα και δωρήτρια του κτιρίου όπου θα στεγαζόταν  ήταν η κ. Μαρία Κοτρωνάκη.

Οι κάτοικοι του χωριού κάλυψαν εξ ολοκλήρου  τα έξοδα επισκευής  του κτιρίου, που έφτασαν περίπου τα 11000 ευρώ και την όλη γραφειοκρατική διαδικασία ανέλαβε ο κ. Αυγουστής Βούλγαρης μαζί με την κ. Λίλα Μαγείρου και την κ. Χαρίκλεια Κουρτέση. Από κοντά και οι επίτροποι της εκκλησίας, ο κ. Ανδρέας Τηνιακός, ο κ. Ιάκωβος Κουρτέσης, ο κ. Κώστας Σαρρής, ο κ. Χαλάς Αντώνιος, ο κ. Αλέκος Γαλανός και ο κ. Φίλιππος Φιλιππίδης.

Το κέρασμα στο πολιτιστικό κέντρο ανέλαβε ο Σύλλογος Αλαδινού: ρακί, κυδωνόπαστο, χαλβάς σιμιγδαλένιος, χαλβάς από καρύδα, αυγοκαλάμαρα, και βαπορίσιους λουκουμάδες έφερε η Χαρίκλεια η Δανιόλου.

Στον εορτάζοντα παπά Λευτέρη ο Σύλλογος πρόσφερε ένα κατακόκκινο διακοσμητικό ρόδι

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio