Νέα

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Φροντίδας και κατ’ οίκον Νοσηλείας για την αιμοδοσία


Στις 11, 12 & 13 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη για το 2019 αιμοδοσία, (η προγραμματισμένη για τον Ιούλιο 2019 ακυρώθηκε λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισε η κινητή μονάδα). Η συμμετοχή των αιμοδοτών κινήθηκε σε σχετικά χαμηλά επίπεδα αποδίδοντας συνολικά 137 μονάδες αίματος, (73 στη Χώρα, 26 στο Κόρθι, και 38 στο Γαύριο).
Ελπίζουμε αυτό να οφείλεται σε περιστασιακούς παράγοντες (μετακινήσεις λόγω εποχής, ιώσεις, κλπ) που φάνηκε να επηρέασαν την προσέλευση αλλά και την ικανότητα αιμοδοσίας. Πάντως υπήρξαν και νέοι αιμοδότες και ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Γαυρίου, όπου φιλοξενήθηκε η αιμοδοσία.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που προσήλθαν αλλά και εκείνους που δεν κατάφεραν να αιμοδοτήσουν αυτήν τη φορά. Επίσης, όλους όσοι για μία ακόμα φορά βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της αιμοδοσίας, και ιδιαίτερα:
Το Κέντρο Υγείας Άνδρου για την παραχώρηση των χώρων του στην μονάδα αιμοδοσίας και το δήμο Άνδρου για την παραχώρηση του νέου δημοτικού σχολείου Γαυρίου. Τον κ. Γιάννη Τηνιακό για την συνεργασία του και τη δωρεά σε αφίσες και πανό. Τον ραδιοφωνικό σταθμό Αστέρα και το androsfilm με το Βαγγέλη Λουκίσα για την επικοινωνιακή προώθηση.
Τους Τέλη Αστρά, VERDE, καφέ Ευτυχία και το δήμο Άνδρου για την προσφορά σε καφέδες, κεράσματα, φαγητό και τέλος την ομάδα υποστήριξης αιμοδοσίας με τους Μαγγανιώτη Γιώργο, Άννα Μανέτα, Κώστα Καστραντά, Δημήτρη & Πέτρο Μώρο, Ασημίνα Φωλίνα.
Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία ώστε να συνεχίσουμε να δίνουμε αίμα για αυτούς που το έχουν τόσο ανάγκη.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio