Νέα

Επαφές με συλλόγους πολιτισμού δημοτικής Ενότητας Υδρούσας


Προτάσεις, ιδέες και προγράμματα δράσεων και εκδηλώσεων παρουσίασαν οι σύλλογοι πολιτισμού δημοτικής Ενότητας Υδρούσας την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου στο αποκεντρωμένο γραφείο Γαυρίου, κατόπιν πρόσκλησης του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Δημήτρη Γιαννίση. Πρόκειται για την τρίτη συνάντηση που επιδιώκεται από τον Δήμο Άνδρου, προκειμένου να εδραιωθεί ενιαίος και ανοικτός διάλογος με τους φορείς πολιτισμού και των τριών δημοτικών ενοτήτων του νησιού.
Στην συνάντηση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου της Άρνης, της Κατακοίλου, του φιλοπρόοδου Ομίλου Γαυρίου, του Χορευτικού Συλλόγου Υδρούσας, της εθελοντικής πολιτιστικής Ομάδας Μπατσίου και του Συλλόγου Παλαιόπολης. Από πλευράς Δήμου παρέστησαν ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης και οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Μουστάκας και Αθηνά Κοζανίτου.


Τόσο ο Δήμαρχος Άνδρου όσο και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού έθεσαν στο επίκεντρο της συζήτησης το εγχείρημα της καταγραφής των δράσεων σε ένα, συνολικό πρόγραμμα για όλη την Άνδρο, μαζί με τις δράσεις των συλλόγων και φορέων πολιτισμού των δημοτικών ενοτήτων Άνδρου και Κορθίου και τόνισαν πως κάτι τέτοιο θα προέλθει μέσα από κοινή προσπάθεια για να διευρυνθεί η πληροφορία σε όλους τους κατοίκους, δημότες και επισκέπτες της Άνδρου. Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού υπογράμμισε την ανάγκη να διευρυνθεί η περίοδος διεξαγωγής εκδηλώσεων και εκτός υψηλής, τουριστικής περιόδου (Ιούνιος-Σεπτέμβριος), καθώς υπάρχουν αγορές εισερχόμενου τουρισμού, που ενδιαφέρονται τότε να επισκεφθούν το νησί.
Και οι δυο πλευρές (φορείς- Δήμος) θα συνεχίσουν την σταθερή τους επικοινωνία, με στόχο να υλοποιηθούν τα παραπάνω.

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio