3 Σχόλια

 • Μπράβο. Είστε ο χημικός καταλύτης που χρειάζεται ο καθένας μας,για να ξεπεράσουμε το αρνητικό ενεργειακό φράγμα, στο εσωτερικό μας,το οποίο μας κρατά δέσμιους στην ραστώνη και την αδιαφορία. Ας μη συρρικνωνόμαστε στο καβούκι μας,αδιαφορώντας για τα σχέδια,εις βάρος της Ανδρου,στην οποία μεγαλώσαμε και αγαπάμε.
  Ο ενεργός κάτοικος αυτού του ” βράχου ” αυτός δηλαδή που αντιστέκεται στην ατομική αδιαφορία,θα έχει τουλάχιστον την ικανοποίηση ότι δεν είναι ” Ζαβαντριώτης ” ραγιάς.
  Ας συμπαραταχθούμε λοιπόν όλοι με αυτούς τους συμπατριώτες μας,οι οποίοι δημιούργησαν αυτήν την κίνηση, στην προσπάθεια τους ν αποτρέψουν την ανεπανόρθωτη ζημιά, απο την αωεξέλεγκτη εγκατάσταση του τεράστιου αυτού αριθμού τερατογεννητριών στην όμορφη Ανδρο μας.
  Είθε να αφυπνιστούν και οι ισχυροί επιφανείς Ανδριώτες με προσβάσεις στα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων. Τους χρειαζόμαστε.

 • Συστράτευση και ενότητα, οπωσδήποτε! Πρέπει να εναντιωθούμε στην καταστροφή με σύνεση, σύμπνοια και αποφασιστικότητα! Οι επιφανείς και οικονομικά ισχυροί Ανδριώτες επιβάλλεται να συμπορευθούν στον αγώνα αυτό. Τόσα χρόνια δεν θέλαμε να καταντήσουμε Μύκονος,να μην γίνουμε ένα απέραντο μπ……., τώρα θα αφήσουμε να μας καταντήσουν εργοστάσιο αιολικής ενέργειας;;;;

 • Είδα τι βίντεο, χάρηκα, χάρηκα αφάνταστα από τις παρουσίες ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως, ακόμα και του Δημάρχου που τόλμησε και πήγε και της αντιπολίτευσης (στα υπόλοιπα θέματα) που έδειξε σοβαρότητα και ωριμότητα και τον κάλεσε! Χάρηκα γιατί μίλησε η Άνδρος, από όλες τις γωνιές της, χάρηκα που ο κύριος Μανέτας έβαλε στο κάδρο τους Βουλευτές των Κυκλάδων, που κάνουν την πάπια μπροστά στην καταστροφή μας, χάρηκα για τον λόγο του κυρίου Γιγίνη που έθεσε το θέμα της στάσης μας απέναντι στους συμπατριώτες μας που νοίκιασαν περιουσίες στους ¨επενδυτές¨ και τόλμησε να αναφερθεί σε αγίους της Ανδρώτικης αυτοδιοίκησης που έχουν μέγα μερίδιο ευθύνης στο καλοσκάμνισμα των αιολικών, χάρηκα για τον εξαιρετικό κύριο Μακρίδη που μεταξύ άλλων έκανε ευρέως γνωστό αυτό που κάποιοι γνωρίζουμε εδώ και μερικά χρόνια: οι ανεμογεννήτριες είναι μια μορφή ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΕ.
  Αυτή η Άνδρος, μονιασμένη και συνθέτουσα απόψεις μπορεί να ελπίζει σε νίκη ενάντια στην καταστροφή!

Αφήστε ένα σχόλιο