Νέα

Σεμινάριο LIFE Andros Park: «Επιχείρηση – Διάσωση Μεσογειακής Φώκιας»

Στο πλαίσιο του έργου LIFE Andros Park, η MOm – Εταιρεία Μελέτης και Προστασίας της Μεσογειακής φώκιας – σας προσκαλεί στο Σεμινάριο με τίτλο «Επιχείρηση – Διάσωση Μεσογειακής Φώκιας».

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των άμεσα εμπλεκόμενων αλλά και των πολιτών σχετικά με τον τρόπο που μπορούν να βοηθήσουν, σε περίπτωση που συναντήσουν μια φώκια που χρειάζεται βοήθεια.

Η ομάδα διάσωσης της MOm θα πραγματοποιήσει παρουσίαση και πρακτική εξάσκηση στους ενδιαφερόμενους πάνω στις τεχνικές διάσωσης θαλασσίων θηλαστικών και ιδιαίτερα της Μεσογειακής φώκιας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου, ώρα 11.00, στη Χώρα Άνδρου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Άνδρου. Το πρακτικό κομμάτι του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στην παραλία στο Παραπόρτι.

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν βεβαίωση συμμετοχής, ενώ θα παραδοθεί κιτ Διάσωσης/Νεκροψιών με τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την παροχή πρώτων βοηθειών σε τραυματισμένα ζώα ή τη λήψη δειγμάτων από νεκρά άτομα.

Ελπίζουμε ότι θα μας τιμήσετε με τη συμμετοχή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 6972986659 ή ηλεκτρονικά στο [email protected].
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio