Νέα

Με επείγουσες ανακοινώσεις οι διευθυντές των σχολείων ζητούν στοιχεία γονέων και μαθητών

Προσπάθεια γίνεται τις τελευταίες ώρες από τους διευθυντές των σχολείων της Άνδρου, και όλης της Ελλάδος, για την συγκέντρωση και επικαιροποίηση στοιχείων των μαθητών και των γονέων τους.

Τα στοιχεία που ζητούνται περιλαμβάνουν και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (email)  τους.

Συγκεκριμένα τα στοιχεία είναι:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ 1:
ΤΑΞΗ/ΤΜΗΜΑ:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ 2:
ΤΑΞΗ/ΤΜΗΜΑ:
κ.ο.κ.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ:
EMAIL:
Τα στοιχεία ζήτησε το υπουργείο παιδείας, προκειμένου να εφαρμοστεί προσεχώς, λόγω κορωναϊού, σύστημα τηλεκπαίδευσης των μαθητών σε Πανελλαδική κλίμακα.

Οι διευθυντές των σχολείων ζητούν την άμεση ανταπόκριση  όλων για την διάδοση της πληροφορίας ώστε να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι γονείς γίνεται.

Των μαθητών του  Δημοτικού Σχολείου Χώρας τα στοιχεία πρέπει στέλνονται στο   [email protected]

του Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου στο [email protected]

του Δημοτικού Σχολείου Μεσαριάς στο [email protected]

του Δημοτικού Σχολείου Μπατσίου στο [email protected]

του Δημοτικού Σχολείου Πίσω Μεριάς στο [email protected]

του Δημοτικού Σχολείου Όρμου Κορθίου στο [email protected]

 

και των μαθητών  του Εμπειρικείου Γυμνασίου Άνδρου στο [email protected]

του Γενικού Λυκείου Άνδρου στο      [email protected]

του ΕΠΑΛ Άνδρου στο [email protected]

του Γυμνασίου με Λ.Τ. Γαυρίου στο   [email protected]

του Γυμνασίου με Λ.Τ. Κορθίου στο [email protected]

Κατ’ εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 και του Νόμου 4624/2019, σας ενημερώνουμε σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας από το Ελληνικό Δημόσιο, όπως εκπροσωπείται από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως υπεύθυνο επεξεργασίας.

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) αποτελεί αντικείμενο επεξεργασίας, λόγω της ιδιότητάς σας ως μαθητών γονεών ή κηδεμόνων και της σχέσης σας με το Ελληνικό Δημόσιο, είναι δε αναγκαία για την εκπλήρωση των σκοπών και υποχρεώσεων του Ελληνικού Δημοσίου, κατά τις κείμενες διατάξεις, για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της εκπαιδευτικής δραστηριότητας, κατά την περίοδο εφαρμογής των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊούCovid-19 και την απαγόρευση διδασκαλίας με φυσική παρουσία.

Έχετε δικαίωμα να λάβετε επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία.

Σε περίπτωση που τα προσωπικά σας δεδομένα υφίστανται επεξεργασία, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, λήψης αντιγράφου αυτών, διόρθωσης ανακριβειών, συμπλήρωσης ελλιπών προσωπικών δεδομένων, διαγραφής προσωπικών δεδομένων, διακοπής της επεξεργασίας τους, λήψης τους σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνωρίσιμη από μηχανήματα μορφή, διαβίβασής τους σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, χωρίς αντίρρηση από το Ελληνικό Δημόσιο, διαβίβασής τους από το Ελληνικό Δημόσιο σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον αυτό είναι τεχνικά εφικτό, υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αντίταξης ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία τους, αντίταξης ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία τους για σκοπούς εμπορικής προώθησης.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το Ελληνικό Δημόσιο ή/και τα σχετικά δικαιώματά σας, παραμένουμε στη διάθεσή σας (e-mail επικοινωνίας [email protected]).

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio