Νέα

Έγκλειστοι χαιρετούν έγκλειστους, το Agia Eirini Force ανοιχτά της Χώρας

Το πλοίο Agia Eirini Force ,που ξεκίνησε άδειο από Ινδία πέρασε το Σουέζ , τη Δευτέρα 30/3/2020 το μεσημέρι,  πέρασε μπροστά από τη Χώρα της Άνδρου και ο ιδιοκτήτης του αφού πρώτα χτύπησε στο κινητό, 6 Λευτέρης Πολέμης Αποίκια, άφησε για λίγο το παζλ των 1000 κομματιών που φτιάνει εδώ και 18 μέρες, απομονωμένος λόγω κορονοϊού στην Άνδρο και ανέβηκε στην Αγία Τριάδα για να χαιρετήσει το πλοίο του.

Ἀλλες φορές τα πλοία του τα χαιρετάει από τη Μονή της Αγίας Ειρήνης αλλά  αυτό τον καιρό είναι κλειστή και  μόνο η κ. Σούλα βγήκε να δει το πλοίο,η μία Ειρήνη το είδε από τις Στενιές και η άλλη από το τουριστικό στη Χώρα.

Η εικόνα στην Αγία Τριάδα θύμιζε αμυδρά  κάτι από τη σκηνή της ταινία του Παντελή Βούλγαρη, όπου μέσα από τα κάγκελα ο έγκλειστος Καταλειφός  χαιρετούσε απέναντι την έγκλειστη Μπαζάκα με ένα καθρεφτάκι. Αυτά τότε στα πέτρινα χρόνια, γιατί τώρα στο καιρό του κορωνοϊού και της ερημωμένης  Χώρας υπάρχουν τουλάχιστον τα κινητά.

Το πλοίο έκανε δύο πιρουέτες  σφυρίζοντας  και πήρε τον ανήφορο να περάσει από τη Κωνσταντινούπολη, να φορτώσει μετάλλευμα στο Νοβοροσίσκ και να το  κατεβάσει μετά στη Κίνα.

Καλό, σαν σήμερα, ταξίδι.

Βίντεο Vanglouk και πολύ ωραίο μεθαύριο

Αφήστε ένα σχόλιο