Νέα

Προσφορά υγειονομικού υλικού στις δημοτικές υπηρεσίες και στο Περιφερειακό Ιατρείο του Κορθίου


Υγειονομικό υλικό ατομικής προστασίας για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού του Δήμου Άνδρου που απασχολείται στη Δημοτική Ενότητα Κορθίου, καθώς και του Περιφερειακού Ιατρείου του Όρμου Κορθίου προσέφερε το Κληροδότημα Πέτρου Λ. Μουστάκα.
Το υγειονομικό υλικό (γάντια και αντισηπτικά), που θα αξιοποιηθεί για την ενίσχυση των μέτρων προστασίας από τον νέο κορωνοϊό, παραδόθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις δημοτικές υπηρεσίες.
Ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Δημήτρης Λοτσάρης, με προσωπική του ανάρτηση, ευχαρίστησε τη Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος για την προσφορά της. Να σημειωθεί ότι εντός της ημέρας (30/3) θα γίνει και η παράδοση των ειδών ατομικής προστασίας στο Περιφερειακό Ιατρείο Όρμου Κορθίου.
Η κίνηση αυτή αποτελεί αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελείται προς τον συνάνθρωπο και το Κληροδότημα Πέτρου Λ. Μουστάκα θα συνεχίσει τη δράση του με γνώμονα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ

Ιωάννης Αντωνέλλος     Δημήτρης Λάσκαρης      Ιωάννης Ξανθός

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio