Νέα

Έγκλειστοι πίσω από τα σίδερα ο Vanglouk και ο Φωτογράφος!

Στο κρατητήριο οδηγήθηκαν απόψε αργά το βράδυ, Τρίτη 31/3 2020,  ο Vanglouk και ο Φωτογράφος με εισαγγελική εντολή που δόθηκε μετά από δημοσίευση σχολίων   στο μεγάλο, μοναδικό και έγκριτο  σάιτ   έγκριτου δημοσιογράφου, σύμφωνα με τα οποία οι δύο αυτοί τύποι ανέβηκαν τη Δευτέρα 30/3/2020 στην Αγία Τριάδα για να αποθανατίσουν φωτογραφικά και κινηματογραφικά την διέλευση φορτηγού πλοίου Ανδριώτη πλοιοκτήτη, χωρίς να είναι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ και κυρίως χωρίς να έχουν βεβαίως  δημοσιογραφική άδεια  να κυκλοφορούν ελεύθεροι εν μέσω κοροναϊού.

Η καταγγελία εστιάστηκε, όχι στο ότι κυκλοφόρησαν έξω με άσχετο κωδικό, κάτι που θα λυνότανε με μόνο ένα απλό  πρόστιμο, αλλά το ότι δεν είχαν άδεια δημοσιογραφική  να καλύψουν πρωτογενές ρεπορτάζ εις την νήσον, πράγμα που προκάλεσε την άμεση εισαγγελική  παρέμβαση και το μπαγλάρωμα των δύο ανεκδιήγητων τύπων. Λόγω του ότι δεν υπάρχουν κανονικά ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Σύρο, θα φύγουν μεθαύριο με καΐκι και μέχρι τότε θα παραμείνουν έγκλειστοι μαζί στο μοναδικό κρατητήριο σε ασφαλή μεταξύ τους  απόσταση και με μάσκες για το κορωνοϊό και ο μεν Φωτογράφος για το κακό που μας βρήκε  αναφωνεί συνέχεια  “Ἡ Παναγιά μαζί μας” και σταυροκοπιέται, ο δε Vanglouk  έχει χάσει την όρεξή του και έχει πέσει σε κατάθλιψη μακριά από τη Χαρίκλεια, που περίλυπη ετοιμάζει για το ταξίδι  κουμπάνια με ζυμωτό ψωμί, ελιές, ντομάτες και πατατοκεφτέδες με φρέσκια μαντζουράνα.

Η δε περίπτωση  τα σχόλια στο  σάιτ να τα έχει γράψει ο ίδιος ο έγκριτος  ιδιοκτήτης του, πράξη μικρόψυχη και φθονερή, λαμβάνοντας υπόψη  τον  αδαμάντινο, ανιδιοτελή και μακριά από καιροσκοπισμούς χαρακτήρα του σε συνδυασμό με την έλλειψη φαντασίας, είναι όχι μόνο πιθανή αλλά βέβαιη.

8 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio