Νέα

Αρνητική η Δημ. Κοινότητα Μπατσίου στο αιολικό πάρκο στη θέση Τσούκα Γκάρδι της Υδρούσας

Τοποθέτηση προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Μπατσίου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 27-04-2020 με θέμα την ενημέρωση για τις Ανεμογεννήτριες.

Σας γνωρίζουμε ότι η Κοινότητα Μπατσίου ειναι κάθετα αρνητική στο Αιολικό Πάρκο της Εταιρείας ΚΑΦΟΥΤΣΙ ΑΕ στην θέση Τσούκα Γκάρδι της Δημ. Ενότητας Υδρούσας του Δήμου Ανδρου με αριθ. Απόφασης 1391/2010, που εκτείνεται απο την κεραία κινητής τηλεφωνίας της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής εως και τον Ιερό Ναό Αγίου Μάμα , θα συντελέσει στην τουριστική απαξίωξη του Μπατσίου και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής του πρώην Δήμου Υδρούσας του Νησιού, θα είναι ορατές και απο την παραλία και απο τα πλοία της γραμμής , η απόσταση σε ευθεία απο τον Οικισμό δεν περνά τα 1000μ , ο ηχος θα ειναι απαγορευτικός τόσο για τα νοικοκυριά όσο και για τα τουριστικά καταλύματα καθως και για τα επισιτιστικά καταστήματα , θα έχουμε επίπτωση στον πρωτογενή τομέα: μελισσοκομία κτλ, καταστροφή μονοπατιών .


Απαιτούνται μεγάλοι σε φάρδος δρόμοι .
Η οικονομία της περιοχής μας θα καταστραφεί διότι βασίζεται κυρίως το εισοδημά τους στον τουρισμό .

Θα δημιουργηθούν επιτροπές αγώνα ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή!

H πρόεδρος Μπατσίου
Άννα Βολίκα

4 Σχόλια

  • Τώρα θα σας περιλάβει ο γνωστός παπαγάλος Αμαζονιου, που τολματε να έχετε θέση διαφορετική από την δική του!

  • Λόγια λόγια λόγια το πρόγραμμα έχει γίνει Που θα πάνε και πως θα πάνε μακάρι κάτι να αλλάξει αλλά δεν αλλάζει τίποτα το νερό έχει Μπει στο αυλάκι περαστικά μας θζNy

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio