Νέα

Δημοτικό Στάδιο Άνδρου 19 χρόνια μετά…

Η πρόοδος της εργολαβίας συντήρησης του Σταδίου στην Χώρα η οποία περιλαμβάνει την αποκατάσταση φθορών στο «ταρτάν» του στίβου, καθώς και την αντικατάσταση φθαρμένων καθισμάτων, αποτελεί την απαρχή της ουσιαστικής αναβάθμισης ενός έργου υποδομής που αποτελεί στολίδι για όλο το Νησί.


Το κόστος της εργολαβίας ανέρχεται σε 45.000,00€.
Η μελέτη είχε εκπονηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Επαρχείου Άνδρου, όταν Έπαρχος ήταν ο σημερινός Δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης, ενώ το κόστος του έργου καλύπτει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το έργο δημοπρατήθηκε από τον Δήμο μας υπό την Δημαρχία Θ. Σουσούδη.


Επιστρέφοντας στα κοινά της Άνδρου, η εικόνα του Σταδίου ήταν για μένα μια πρώτη μεγάλη απογοήτευση. Οι μισογκρεμισμένοι πυλώνες, το διαλυμένο ταρτάν, τα κατεστραμμένα καθίσματα, τα σκουπίδια στον πέριξ χώρο, δημιουργούσαν μια εικόνα εγκατάλειψης που έθλιβε εμένα και όλους τους Ανδριώτες.


Δεν σταματάμε όμως εδώ.
Προχωράει με ιδιαίτερα ικανοποιητικό ρυθμό η συντήρηση του φυσικού χλοοτάπητα, ο οποίος έχει εκ νέου ανανεωθεί, με ίδια μέσα του Δήμου, αφού η εργολαβία της προηγούμενης διοίκησης με ιδιώτη κρίθηκε ασύμφορη. Να σημειωθεί μάλιστα ότι υπάρχει- από αυτήν την εργολαβία- απλήρωτο υπόλοιπο 15.000,00€.
Επίσης καθαρίστηκε ο περιβάλλον χώρος του Σταδίου.


Θέλω εκ μέρους του Δήμου να ευχαριστήσω:
-Τα μέλη του Ανδριακού που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τον ευπρεπισμό του Σταδίου και του περιβάλλοντα χώρου.
-Τον εργαζόμενο του Δήμου Δημήτρη Χαζάπη ο οποίος αφιλοκερδώς και εκτός του ωραρίου του ως εργαζόμενος συμβάλει αποφασιστικά στην συντήρηση του Σταδίου
-Τον Βασίλη Τρίμπαλη ο οποίος σε συνεργασία με τον Δ. Χαζάπη συνέβαλε τα μέγιστα στην συντήρηση του φυσικού χλοοτάπητα.


Να σημειωθεί ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της 10ης Ιουνίου 2020 έγινε η αποδοχή χρηματοδότησης 600.000,00€ για την υλοποίηση εργασιών στα Γήπεδα του Νησιού μας στην οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η αντικατάσταση των 4 πυλώνων φωτισμού, καθώς και αντικατάσταση του ταρτάν.

Αντιδήμαρχος Δ. Άνδρου

Δημήτρης Γιαννίσης

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio