5 Σχόλια

 • Πολύ μοιρολατρική και ηττοπαθής η τοποθέτηση του Δημάρχου.

  ΥΔΡΟΥΣΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΣΚΑΝΖΟΧΟΙΡΟΣ

 • Τι να πω ότι όλοι είμαστε συμφεροντολόγοι ?? Έντάξει , αλλά ας μην χαλάσουμε και όλη την Ελλάδα για το συμφέρον μας !! Και σκέψου να μην είναι το συμφέρον μας αλλά η καταστροφή μας !!

 • 102% κάλυψη σε αιολικά τσιμέντα η ΥΔΡΟΥΣΑ και ο δήμαρχος ας ξανακαλέσει τους ΑΠΕτζήδες.
  ΝΤΡΟΠΗ που έχει το θράσος καιμιλάει

 • Αγαπητέ Γιώργο Κριεζή,

  σαν πρόεδρος της Καϊρείου Βιβλιοθήκης δεσμεύομαι καταστατικά να προστατεύσω το φυσικό περιβάλλον της Άνδρου. Ήταν λοιπών υποχρέωσή μου να ερευνήσω την πιθανότητα να έχει αρνητικές συνέπειες για το τοπίο, την πανίδα αλλά βέβαια και τους κατοίκους του νησιού, η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.
  Εκτιμώ πως το μέγεθος αυτής της γενειάς των ανεμογεννητριών σε συνδυασμό με τον πολύ μεγάλο αριθμό που προτείνεται να τοποθετηθούν σε πολλαπλά σημεία του νησιού θα κάνουν σοβαρή και μάλλον ανεπανόρθωτη βλάβη στην Άνδρο. Είναι σαφές πως η χωροθέτηση δεν έχει λάβει υπ’ όψιν προστατευόμενες περιοχές και παραμένει ανοικτό το ερώτημα της διάθεσης αυτής της τεχνολογίας μετά το πέρας της χρησιμότητάς της.
  Το παρακάτω άρθρο, που διαλέγω στην τύχη μέσα από πολλά άλλα, παραθέτει περιληπτικά έναν κατάλογο άλλων προβλημάτων που έχουν προκύψει από την εξάπλωση αυτής της τεχνολογίας (https://aristofanhs.blogspot.com/2017/02/blog-post_48.html).
  Λάβε επίσης υπ’όψη σου πως το φυσικό τοπίο κάθε τόπου είναι μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς των κατοίκων του, και δε νοείται η επιβολή της αλλοίωσης του από εξωτερικούς παράγοντες, και σε κάθε περίπτωση χωρίς να προηγηθούν οι απαραίτητες διαβουλεύσεις.

  Η αποστολή ειδικής αστυνομικής δύναμης στην Τήνο, καθώς και η άτοπη παρατήρηση υπουργού πως οι ανεμογεννήτριες είναι πόλος έλξης τουριστών είναι φυσικό να έχουν εντείνει την ανησυχία των κατοίκων της Άνδρου.
  Παρ’όλα ταύτα πιστεύω πως σε τούτη την κυβέρνηση θα επικρατήσει η λογική και θα βρεθεί μια βιώσιμη λύση, προς όφελος όλων.

  Επέτρεψε μου ακόμη μια προσωπική παρατήρηση: το video του Δημήτρη Ταμβακάκη είναι ο αντίλογος, ή για να είμαι πιο ακριβής και εφόσον αναφερόμαστε σε documentaire, παρουσιάζει τον αντίλογο – ο λόγος έχει ήδη ειπωθεί και είναι ότι έχει γίνει μέχρι τώρα στα Κύθηρα, τη Νάξο, την Τήνο και σε πολλά από τα βουνά μας.

  Φιλικά,
  Λεωνίδας Καμπάνης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio