Νέα

Ο Δημήτρης Λάσκαρης είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων για τις Κυκλάδες

 

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε σήμερα, 16 Ιουνίου 2020, απόφαση, με την οποία ορίζει Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δημήτρη Λάσκαρη, στον οποίο μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες του τομέα Ενέργειας, Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων για τις Περιφερειακές Ενότητες Κυκλάδων.

Μήνυμα του Δήμαρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη

” Χαιρετίζω την σημερινή Απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, την οποία θεωρώ ως ιδιαίτερη τιμή για το νησί μας και απόδειξη της αγαστής συνεργασίας που έχουμε εδραιώσει ανάμεσα στον Δήμο Άνδρου και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κάτι που εξέφρασα τηλεφωνικά και στον κ. Λάσκαρη, μαζί με τις ευχές μου για καρποφόρα σταδιοδρομία και σ’ αυτόν τον τομέα.
Εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας, ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γ. Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε και δείχνει στην Άνδρο και τους ανθρώπους της.”

Ο Δήμαρχος Άνδρου
Δ. Λοτσάρης

φωτογραφία: logotypos.gr

3 Σχόλια

  • Το φόντο στην φωτογραφία, είναι όλα τα λεφτά Βαγγέλη, δεδομένου ότι ο κ. Λάσκαρης μετέχει στην Δημοτική Επιτροπή Αγώνα κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην ‘Ανδρο. Με χιουμοριστική διάθεση καθαρά το αναφέρω, χωρίς κανένα υπαινιγμό

  • Ας το δούμε θετικά.
    Ο Δημήτρης πρέπει να πράξει τσ αυτονόητα και να προστατέψει την Άνδρο,σεβομενος τους Ανδριώτες ,που τον εμπιστεύθηκαν και τον τίμησαν με την Ψήφο τους.
    Κίτρινη κάρτα του έχουμε ήδη δείξει για ασυνέπεια λόγων και πράξεων.
    Παρ όλα αυτά τον στηρίζουμε και σήμερα.
    Ο χρόνος θα δείξει……..
    Συγχαρητήρια για την σημαντική αυτή θέση.
    Με θάρρος και συνέπεια και προ πάντων Αγάπη για το νησί.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio