Νέα

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Άνδρο

  Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ύστερα από προγραμματισμένη επίσκεψη βρίσκεται ήδη στην Άνδρο, προσφέροντας τεράστιο προληπτικό έργο.
Έγινε έλεγχος κατά πρώτον στο Εμπειρίκειο Γηροκομείο και από σήμερα γίνεται ο έλεγχος με λήψη δειγμάτων στο Κέντρο Υγείας και θα ακολουθήσουν και σε όλα τα περιφερικά ιατρεία.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει έλεγχος σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες προκειμένου όσοι έρχονται σε επαφή με το κοινό να γνωρίζουν την κατάστασή τους.
Το κλιμάκιο θα παραμείνει μέχρι αρχές Δεκεμβρίου προκειμένου να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι προβλεπόμενοι έλεγχοι. Φυσικά αν κάποιος παρουσιάσει συμπτώματα πέραν του προληπτικού ελέγχου και ο θεράπων ιατρός κρίνει πως πρέπει να ληφθεί δείγμα, τότε θα ληφθεί δείγμα προκειμένου να βγει ακριβής διάγνωση.
Προτρέπω όλους όσοι κληθούν για λήψη δείγματος να ακολουθήσουν τη διαδικασία για την ασφάλεια όλων.
Συνεχίζουμε να προσέχουμε με καλή ατομική υγιεινή, μάσκα προσώπου, τήρηση αποστάσεων και αποφυγή συνωστισμού, προκειμένου να συνεχίσει το νησί μας να είναι ασφαλές.
Ευχαριστούμε τον ΕΟΔΥ, που παρόμοιο πρόγραμμα εκτελείται από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.

Θεοδόσης Σουσούδης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio