Νέα

Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Άνδρου: Σε αδιέξοδο οι γονείς των μαθητών

Επί σειρά ετών τα ταξί της Άνδρου, ήταν έτοιμα από την πρώτη κιόλας μέρα να ανταπεξέλθουν στην ομαλή διεξαγωγή της μεταφοράς των παιδιών στα σχολεία τους, όπως τους είχε ανατεθεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Αντίθετα τώρα με τα νέα δεδομένα της Περιφέρειας βλέπουμε το αδιέξοδο στο οποίο έχουν έρθει οι γονείς και κατά συνέπεια η αναστάτωση στα σχολεία του νησιού!!!

2 Σχόλια

  • Καλέ, μη….δεν φταίει η περιφέρεια. Μην πετροβολειτε, μην δείχνετε τους αντιπεριφερειαρχες που κυκλοφορούν χωρίς ντροπή ανάμεσα σας …δεν νομοθετούν και κυρίως δεν αισθάνονται ενοχές ούτε έχουν πρόθεση να γίνουν αποδιοπομπαίοι τράγοι. Γενικώς ΔΕΝ..

  • Νόμος του 18…..κύριε Λάσκαρη, ρωτήστε τον εξίσου….άξιο…. προκάτοχό σας ποιες ήταν οι ενέργειες του για να μην προκύψουν τα προβλήματα τούτα και αφού, λόγω χαρακτήρος, θα καταλήξετε και οι δύο στο συμπέρασμα πως είστε αμέτοχοι του προβλήματος, περάστε μια βόλτα από τα σχολεία να εισπράξετε τα συγχαρικια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio