Νέα

Ο Δήμαρχος Άνδρου για την Ιωάννα Σαραβάνου

Θέλω να εκφράσω την απόλυτη στήριξη μου στο πρόσωπο της κ. Ι Σαραβάνου, η οποία τον τελευταίο καιρό έγινε αντικείμενο ανοίκειας επίθεσης,, από γνωστούς αγνώστους του διαδικτύου, οι οποίοι προσπάθησαν να θίξουν την επαγγελματική και προσωπική της υπόσταση.
Δηλώνω απερίφραστα ότι η Ι Σαραβάνου ήταν από την πρώτη στιγμή- και είναι μέχρι και σήμερα- ένα από τα στελέχη που έδωσαν και δίνουν καθημερινά όλες τους τις δυνάμεις στην προσπάθεια που καταβάλει η παράταξη μας για την αναγέννηση της Άνδρου.
Είναι ένα από τα στελέχη που δίνουν τον αγώνα της καθημερινότητας και μάλιστα ΑΜΙΣΘΗ. Η συνεισφορά της στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, στον Αθλητισμό κ.α. είναι γνωστή σε όλους τους Ανδριώτες. Θλιβερές μειοψηφίες, πίσω από ένα πληκτρολόγιο, δεν μπορούν να την αμαυρώσουν.
Την ίδια στιγμή η Ι Σαραβάνου έχει και επαγγελματικές σχέσεις με τον Δήμο στα πλαίσια των νόμων και των διατάξεων που διέπουν τις προμήθειες των Δήμων. Άλλωστε ουδείς από τα θεσμικά στελέχη του Δήμου δεν εξέφρασε ποτέ διαφωνία επ αυτού.
Έχει σήμερα τις ίδιες επαγγελματικές σχέσεις που είχε από την εποχή των 3 ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ( προ του 2010), καθώς και εν συνεχεία μέχρι και το 2019. Συνεργάστηκε με όλους τους δημάρχους των τελευταίων ετών και του κ. Θ Σουσούδη συμπεριλαμβανομένου.
Κανείς απ αυτούς δεν εξέφρασε ΠΟΤΕ απολύτως τίποτε αρνητικό προς το πρόσωπο της.
Έφτασαν μάλιστα οι γνωστοί άγνωστοι τιμητές του διαδικτύου να προσθέτουν ποσά που ανατέθηκαν στην κ. Ι Σαραβάνου από την διοίκηση Θ Σουσουδη και πληρώθηκαν από την δική μας διοίκηση με αυτά που ανατέθηκαν τον τελευταίο χρόνο για να δημιουργήσουν αρνητικές για το πρόσωπο της εντυπώσεις.
Θέλω να δηλώσω σε όλους τους τόνους ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό του Νησιού μας και θα συνεργάζομαι με όλους όσους θέλουν να προσφέρουν συμμεριζόμενοι τα ίδια ιδανικά. Συμμεριζόμενοι τους ίδιους στόχους. Θα συνεργάζομαι και θα τους στηρίζω χωρίς δισταγμό όταν αναίτια και άδικα γίνεται προσπάθεια σπίλωσης τους.
Η επαγγελματική ενασχόληση των συνεργατών μου δεν αποτελεί εμπόδιο. Το αντίθετο. Τιμώ και σέβομαι όλους τους επαγγελματίες, εν αντιθέσει με «άλλους που περιμένουν την αλλαγή της διοίκησης του Δήμου για να βιοποριστούν»…..
Λυπάμαι που τέτοιες συμπεριφορές βρήκαν την ανοχή και την κάλυψη του κυρίου Σουσούδη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio