Νέα

Ασφαλτοστρώσεων συνέχεια…

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 202ο, μετά τις επισκευές στους αγωγούς αποχέτευσης και ύδρευσης και στις ενώσεις με τα σπίτια, ξεκίνησε πάλι η ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου, από τα Πευκάκια μέχρι το Ταχυδρομείο.

Το πρόγραμμα που λέει ότι μέχρι τη Τετάρτη θα φτάσει στο γεφύρι κοντά στο ελικοδρόμιο, δύσκολα θα βγεί, από τη μία τα πολλά μικροπροβλήματα που παρουσιάζονται  και από την άλλη οι βροχές που έρχονται τη Τετάρτη.

Ασφαλτόστρωση γίνεται και  στο κόψιμο του δρόμου για τον αγωγό αποχέτευσης των Λειβαδίων από το γεφύρι του ποταμού μέχρι πάνω στο νεκροταφείο της Χώρας, σήμερα Τρίτη  17/11 τελειώνει και μετά τις βροχές, την επόμενη Δευτέρα,  αρχίζουν τα δύσκολα του έργου, στις στροφές του δρόμου έξω από τον Άγιο Κωνσταντίνο όπου το κόψιμο για τον αγωγό πρέπει να γίνει στο κέντρο του δρόμου και θα πρέπει να διακόπτεται για κάποιες ώρες η κυκλοφορία  των οχημάτων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio