Νέα

Το Δ.Σ. του συλλόγου “Το Συνετί” Άνδρου ενημερώνει τα μέλη του

ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΤΟ ΣΥΝΕΤΙ>> ΑΝΔΡΟΥ Πλαπούτα 50 & Λεωφ. Αλεξάνδρας, 11473 Αθήνα
Α ΝΑ Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αθήνα:……10/11/2011……….
Αγαπητά μέλη του Συλλόγου, Φίλες και Φίλοι,
-Ευρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι λόγοι ανωτέρας βίας λόγω της πανδημίας του covid-19 που υποφέρει η χώρα μας αυτή την περίοδο και των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί, lockdown κλπ, υποχρεωτικά αναβάλλονται οι παραγραμματισθείσες για τις 15/11/20 αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. επ’ αόριστον. –Ένας όμως επίσης βασικός λόγος είναι η μη εμπρόθεσμη υποβολή υποψηφιοτήτων ως αποτέλεσμα μη πρόθεσης συμμετοχής, γεγονός πρωτάκουστο για την ιστορία αυτού του Συλλόγου, που μαζί με το δεύτερο lockdown έδεσαν και συνετέλεσαν στην τελική αναβολή. Ένα ακόμα λυπηρό γεγονός που διαπιστώθηκε είναι ότι παρά τις παρακλήσεις μας με τις ανακοινώσεις μας στο F.B. για ενίσχυση του Συλλόγου λόγω έλλειψης εκδηλώσεων, κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να βάλει έστω και ένα 10ευρο, την συνδρομή του δηλαδή, στον Τραπ. Λογ/σμό του Συλλόγου και δυστυχώς δεν έχω λόγια να εκφράσω την απογοήτευσή μου για το γεγονός αυτό. -Επειδή όμως εμείς, το απερχόμενο Δ.Σ., αγαπούμε τον Σύλλογό μας και δεν επιθυμούμε με κανένα τρόπο να τον εγκαταλείψουμε στην τύχη του, αποφασίσαμε παμψηφεί κατόπιν τηλεφωνικών επαφών να παρατείνουμε μονομερώς την διάρκεια της θητείας μας για τουλάχιστον ένα χρόνο και μέχρι την 31/10/2021, καταλυτική ημερομηνία που σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου λήγει η διετής θητεία της εκάστοτε Διοίκησης.
Σε αυτή την περίπτωση και λαμβάνοντας υπ’ όψιν:

1) Τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα,(covid-19, lockdown)

2) Την μη υποβολή υποψηφιοτήτων

3) Το γεγονός ότι χωρίς Δ.Σ. δεν δύναται να πορευθεί και λειτουργήσει ο Σύλλογος

& 4) Ότι σύμφωνα με το καταστατικό οι αρχαιρεσίες πραγματοποιούνται αρχές Νοεμβρίου αμέσως μετά την λήξη της διετούς θητείας την 31/10.

Παρά ταύτα : -Αν παρ’ ελπίδα υπάρξει κάποια ένσταση για την απόφασή μας αυτή, παρακαλούμε να την εκφράσετε άμεσα εγγράφως και επωνύμως με την απαραίτητη δικαιολογία την οποία αφού την αξιολογήσουμε θα σας ενημερώσουμε ανάλογα. -Τέλος θα σας παρακαλούσαμε και πάλι να καταθέσετε την συνδρομή σας για το έτος 2021 και όταν βρεθούμε βλέπουμε τι εκκρεμότητες υπάρχουν για το 2019/2020.

Ο Τραπ. Λογ/σμός στην Ε.Τ.Ε.: ΙΒΑΝ GR29 0110 7200 0000 7204 8000 870.

Ως αιτιολογία γράψετε: Ονοματεπώνυμο+Συνδρομή έτους 2021 -Σας Ευχαριστούμε -Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος                                                                                                                                      Ο Γ.Γ
ΓΛΥΝΟΣ Νικόλαος                                                                                                                   Κούκας Αντώνιος

Αφήστε ένα σχόλιο