Νέα

Εν μέσω πανδημίας το “Λασία” τέχνας κατεργάζεται.

 Πριν προλάβουν να ισορροπήσουν ξανά τα εμπορικά καταστήματα στην Αγορά της Χώρας,  μετά την πρώτη καραντίνα, πέφτουν για δεύτερη φορά στο σημείο μηδέν, ο κόσμος κλεισμένος στα σπίτια του, ο δρόμος άδειος, τα ρολά κατεβασμένα, το μεσημέρι  οι ταχυμεταφορείς  που φέρνουν τα δέματα από την Αθήνα και να, που στη πλατεία του Καΐρη, ένα βουνό  δέματα με εμπορεύματα  του “Λασία”  περιμένουν να  φύγουν με το απογευματινό πλοίο για όλη την Ελλάδα. 

 

Μέσα στην απελπισία της πρώτης καραντίνας, η κόρη του Γιάννη, η Ειρήνη Κωνσταντίνου  που μόλις έχει αναλάβει την διεύθυνση του “Λασία”, είχε την ιδέα να

ξεκινήσει να πουλά τα  εμπορεύματα του μαγαζιού της  online, μέσω της πλατφόρμας  skroutz και  μάλιστα χωρίς να έχει e-shop.

Η όλη διαδικασία του στησίματος, στην αρχή, ήταν δύσκολη, οι παραγγελίες λίγες αλλά  σε λίγο άρχιζαν να αυξάνονται. Μέχρι τώρα έχουν  μπει προς πώληση 1470 εμπορεύματα στην κατηγορία  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΔΩΡΑ, το skroutz βγάζει το μαγαζί της Άνδρου  πρώτο, λόγω άμεσης παράδοσης και χαμηλής τιμής.

Η νέα  και με φρέσκιες ιδέες  ιδιοκτήτρια σχεδιάζει να βάλει όλα τα είδη του μαγαζιού, να φτιάξει  e-shop για περισσότερες  και πιο εύκολες   πωλήσεις και βεβαίως να συνεχίσει τις ιντερνετικές πωλήσεις και τα καλοκαίρια και τους χειμώνες που λες και ότι μία όψη καραντίνας η Αγορά έχει

Ήδη  άλλες 3 επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει ν’ ακολουθήσουν τον δρόμο του “Λασία” και να, που το ίντερνετ, ο μέχρι τώρα θάνατος των μαγαζιών της επαρχίας μπορεί να γίνει τώρα ο σύμμαχος τους.

Και όπως σχολίασε κάποιος στο facebook: Όποιος έχει όρεξη για δουλειά δουλεύει, οι υπόλοιποι ξέρουν μόνο να κλαίγονται στο facebook!

Αφήστε ένα σχόλιο