Νέα

Μία κακοτεχνία χρόνων διορθώθηκε

Η τσιμεντένια σκάλα απέναντι από το σημερινό κατάστημα της Βόνταφον, που ενώνει τον αυτοκινητόδρομο με τον δρόμο Χώρας – Λαμύρων, φτιάχτηκε τέλος της δεκαετίας  του 1960 εκεί που παλιά ήταν μία κατρακύλα. Ευτυχώς  ο μάστορας έφτιαξε στη μέση της σκάλας ένα πλατύσκαλο για να παίρνεις μια ανάσα ανεβαίνοντάς τη. Στα 60 χρόνια μέσα, όταν έπεφτε άσφαλτος στον αυτοκινητόδρομο, ανέβαινε ο δρόμος, αυτό έγινε 5-6 φορές και έφτασε ο αυτοκινητόδρομος να είναι σε ύψος κοντά δύο σκαλιά ψηλότερος από το  το πρώτο σκαλί της σκάλας.

Κάτι παροχές νερού, κάτι πρόσθετα τσιμεντάκια , για να κατέβεις για να πιαστείς από τη χειρολαβή, κινδύνευες να κουτρουβαλήσεις στο κάτω δρόμο και όταν ανέβαινες, βρισκόσουν μέσα στη δεξιά λωρίδα της ασφάλτου.

Χρόνια φώναζαν οι από κάτω κάτοικοι για να φτιαχτεί, χαρτιά στις υπηρεσίες, πρωτόκολλα  αλλά τίποτα.

Και τη προηγούμενη  βδομάδα του Δεκέμβρη 2020, ήρθαν εργάτες  με τάβλες, λατάκια και πρόκες   και έπιασαν δουλειά, η μισή πάνω σκάλα τραβήχτηκε πίσω όσο ήταν το πλατύσκαλο και  το πρόβλημα αμέσως  λύθηκε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio