Νέα

Της νύχτας τα παράνομα καμώματα ο Δήμαρχος Τήνου τα καταγγέλλει.

Ένα πλοίο δίχως προορισμό στο χάρτη και με κλειστό το σήμα του έφτασε στις 03:00 τα ξημερώματα στο λιμάνι της Τήνου για να μεταφέρει τα εξαρτήματα από την δεύτερη ανεμογεννήτρια.
Ακριβώς ότι συνέβη και 2 ημέρες πριν (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2806587882993087&id=2224773517841196).
Μέσα στην νύχτα σαν τους κλέφτες.
Όμως ο σοφός λαός έρχεται με το γνωμικό του : «Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά» να αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο τα σημερινά μας συναισθήματα.
Έτσι, η υπηρεσία της πολεοδομίας, έπειτα από αναφορά πολιτών και καταγγελία του Δημάρχου Τήνου, προχώρησε σε αυτοψία και έβαλε ΛΟΥΚΕΤΟ στο χώρο, αφού το ακίνητο αποθήκευσης των ανεμογεννητριών δεν είχε την απαραίτητη πολεοδομική άδεια και η χρήση αυτή δεν επιτρέπεται στην περιοχή!
Άρα η αποθήκευση ανεμογεννητριών στο συγκεκριμένο χώρο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
Ενώ λοιπόν χτες όλοι παρακολουθούσαμε αποσβολωμένοι το θρίλερ της μεταφοράς ανεμογεννητριών στο νησί μας, απόψε το πρόγραμμά μας έχει κωμωδία….
«Highway to Hellas» λοιπόν ταινία του 2015, γυρισμένη στην Τήνο.
Στη φωτογραφία απεικονίζεται το σημερινό σημείο αποθήκευσης ανεμογεννητριών που στο σενάριο της ταινίας επρόκειτο να γίνει εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Προφητικό;
Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε !!!

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο